Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μεγάλη γιορτή! «Μέθυσαν» οι Σέρρες!

Ατμόσφαιρα… Super League δημιούργησαν οι φίλοι του Πανσερραϊκού που βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών για να γιορτάσουν την επιστροφή της αγαπημένης τους ομάδας στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι 5.000 περίπου Σερραίοι φίλαθλοι με καπνογόνα, πυρσούς και συνθήματα δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και πέρασαν το μήνυμα πως θα είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας στη «μεγάλη κατηγορία».

 

  • Οι παλαίμαχοι και ο αδικοχαμένος φίλαθλος!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ακολούθησαν διάφορα events για την άνοδο των «λιονταριών». Οι παλαίμαχοι της ομάδας που αποτελούν την ιστορία της, τιμήθηκαν από τη διοίκηση του Πανσερραϊκού για την προσφορά τους στον σύλλογο, ενώ συγκίνηση προκάλεσε η στιγμή που τιμήθηκε ο αδικοχαμένος φίλαθλος των «κόκκινων», Πέτρος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό, με τους οργανωμένους φίλους της ομάδας να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του!

  • Η απονομή…

Από τα χέρια του Τάσου Παπάζογλου υψώθηκε στον ουρανό των Σερρών το κύπελλο του πρωταθλητή του Βορείου ομίλου της Super League 2. Ήταν η στιγμή που περίμεναν όλοι στις Σέρρες μετά από μια άκρως πετυχημένη αγωνιστική χρονιά. Δίπλα στους παίκτες και η διοίκηση του Πανσερραϊκού με τον πρόεδρο Τάσο Καζία να γιορτάζει δεόντως την επιτυχία της ομάδας, με τους ιθύνοντες των «κόκκινων» να τους περιμένει πολύ δουλειά όσον αφορά των σχεδιασμό τους για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά.

 

  • Οι δηλώσεις του Δερμιτζάκη:

Ένας από αυτούς που έβαλαν τη δική του «σφραγίδα» στην επιτυχία της ανόδου του Πανσερραϊκού στη Super League είναι αναμφισβήτητα ο τεχνικός του συλλόγου Παύλος Δερμιτζάκης. Ο Καβαλιώτης τεχνικός μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην ΕΡΤ-3 χωρίς ωστόσο να βγει κάποια είδηση όσον αφορά το μέλλον του στον πάγκο των Σερραίων. Συγκεκριμένα σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την παραμονή του στον Πανσερραϊκό είπε: «Θέλω να πιστεύω ότι η επόμενη μέρα θα είναι η καλύτερη γι όλους. Θα γίνει ότι καλύτερο πρέπει για την ομάδα αυτή. Θέλω πολύ να παραμείνω στον σύλλογο, τις επόμενες μέρες θα έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο και ότι κουβέντα θα κάνουμε θα είναι για το καλό της ομάδας».

 

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ