Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πανσερραϊκός: Γιορτινή… ισοπαλία με ΠΑΟΚ Β’ και φιέστα ανόδου!

Χωρίς νικητή τελείωσε ο αγώνας μεταξύ του Πανσερραϊκού και του ΠΑΟΚ Β’ για το πρωτάθλημα της Super League 2. Ένα αποτέλεσμα που κάθε άλλο παρά πρόκειται να απασχολήσει τις δύο ομάδες αφού από τη μία οι Σερραίοι έχουν τσεκάρει την επιστροφή τους, εδώ και κάποιες αγωνιστικές, στα σαλόνια της Super League και από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκληρώνει μια εξαιρετική χρονιά γι’ αυτήν. Ο αγώνας, που ήταν και ο τελευταίος για φέτος εντός έδρας για τον Πανσερραϊκό, είχε εξ αρχής εορταστικό χαρακτήρα με τη διοίκηση της ομάδας να ετοιμάζει διάφορα events τα οποία ακολούθησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης.Για την ιστορία να αναφέρουμε πως παρόλο που χάθηκαν κάποιες καλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να έχουν δοκάρι στο τέλος με τον Σπυράκο, το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του ματς.

 

 

  • Συγκίνηση για Παπάζογλου που «κρεμάει» τα παπούτσια του!

Στη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού (60′) ο τέταρτος διαιτητής Θωμάς Μπουρουζίκας, σηκώνει τη φωτεινή πινακίδα έτσι ώστε να γίνει η πρώτη αλλαγή του Πανσερραϊκού. Ένα χρονικό σημείο στο οποίο σηκώνεται όλο το γήπεδο για να χειροκροτήσει τον Τάσο Παπάζογλου ο οποίος άφηνε τη θέση του στον Αυλωνίτη. Ο 34χρονος αρχηγός των Σερρών, όπως έγινε γνωστό, σταματάει την ενεργό δράση στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά συνδυάζοντας αυτό το γεγονός με την άνοδο του Πανσερραϊκού, στη «μεγάλη κατηγορία».

 

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης (81′ Δεληγιαννίδης), Παπάζογλου (59′ Λυμπεράκης), Καρασαλίδης, Πεταυράκης, Θυμιάνης (70′ Στάικος), Κολομπίνο, Στίνα, Μούργος (81′ Κανίς), Μπαΐροβιτς, Κατσαντώνης (70′ Σαΐντ).

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Σπυράκος, Τασιούρας (84′ Σελιμάι), Ουεντραόγκο, Κωττάς, Γιάξης, Γρόσδης, Δαρέλας (65′ Σπυρίδης), Χατζηστραβός (77′ Κιτσάκης), Μελετίδης, Γκορντεζιάνι (84′ Πανίδης).

 

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ