Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τι γίνεται με τον Ηρακλή! Θα βρεθεί η λύση!

Όταν μιλάς για τον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης, ο λόγος για τον Ηρακλή σίγουρα μπορείς να γράψεις πολλά…

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης τα τελευταία 13 χρόνια έχει περάσει πολλά, έχοντας φτάσει στα τάρταρα όμως παραμένει ζωντανός…

Στο διάστημα αυτό έχει αλλάξει δύο φορές ΑΦΜ με σκοπό να πάρει ανάσα από τα χρέη και την κακή διαχείριση των διοικήσεων του παρελθόντος.

Το 2010-11 ο Ηρακλής του Αντώνη Ρέμου υποβιβάστηκε στην Δ’ Εθνική λόγο πλαστής ενημερότητας, κάτι που στην διάρκεια είχε συμβεί και σε άλλες ομάδες, με τους νόμους να αλλάζουν συνεχώς…

Όπως είπε και πριν λίγες μέρες ο Απόστολος Βέλλιος, είναι κρίμα όλοι οι νόμοι να εφαρμόζονται πάντα πάνω στον Ηρακλή, η αλήθεια είναι πως πρέπει να σταματήσει όλο αυτό και να μπορέσουν επιτέλους οι ομάδες να λειτουργούν σωστά, με πρότυπα όπως στην Ευρώπη!

Δεν γίνεται να λέμε κάθε χρόνο, τα χρέη του παρελθόντος να βαραίνουν τις ομάδες και μέσα από φόρμουλες άλλοι να κερδίζουν και άλλοι να χάνουν!!!

Σίγουρα δεν είμαστε υπέρ το να χάνουνε οι οικογένειες τα χρήματα τους, όμως πρέπει να μπει ένα πλαφόν σε όλους ώστε όλες οι ΠΑΕ να είναι σωστές στις υποχρεώσεις τους.

Στο θέμα του Ηρακλή, είναι μια ιστορία διαφορετική, όπου πρόκειται για μια ομάδα που έχει αδικηθεί, παρόλα αυτά πρέπει τώρα που φτάνει πάλι σε σημείο μηδέν για υποθέσεις του παρελθόντος, να γίνει κάτι ώστε να μην διαλυθεί ξανά ο Ηρακλής, να μην πέσει πάλι σε λακούβες, αν έρθει η διάλυση κανείς από αυτούς που διεκδικούν τα χρήματα τους δεν θα τα πάρει, και μια ομάδα με τόση ιστορία και κόσμο που την αγαπά, θα φτάσει στο χείλους του γκρεμού.

Δεν είναι λύση η διάλυση του Ηρακλή, πρέπει να κάνουν κάτι οι αρμόδιοι φορείς, ώστε να βρεθεί μια φόρμουλα και για τους ποδοσφαιριστές που διεκδικούν τα χρήματα τους, στην προκειμένη περίπτωση του Ρουμάνου Μπόγκνταν Μάρα, που έχει κερδίσει την υπόθεση από την σεζόν 2010-11 μετά από σχεδόν 13 χρόνια!!!

Τι θα γίνει με τον Ηρακλή, θα βρεθεί λύση, θα είναι ο Αλέξης Κούγιας αυτός που θα σηκώσει το βάρος να σώσει τον Ημίθεο από την διάλυση, θα είναι κάποιος άλλος;

Όποιος και να είναι ο Ηρακλής δεν πρέπει να αφανιστεί τον χρειάζεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως χρειάζονται και άλλες ομάδες με ιστορία και κόσμο όπως ο Πανιώνιος, η Παναχαϊκή, και άλλες που διψούν για να βρίσκονται στην μεγάλη κατηγορία και το επιθυμεί και ο κόσμος τους…

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ