Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Edouard Mendy: Οδεύει προς την Σαουδική Αραβία

Σύμφωνα με πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, παίχτης της Al-Ahly Saudi αναμένεται να γίνει ο Edouard Mendy, καθώς ο Σενεγαλέζος τερματοφύλακας έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα.

Την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα στην Σαουδική Αραβία πήρε ο 31χρονος πρώην τερματοφύλακας πλέον της Chelsea Edouard Mendy, καθώς η ομάδα Al-Ahly Saudi ήρθε σε συμφωνία με τον παίχτη και το μόνο που απομένει, είναι μερικές λεπτομέρειες για να υπογράψει ο Σενεγαλέζος το καινούργιο του συμβόλαιο.

Ο Mendy έφτασε στο Λονδίνο το καλοκαίρι του 2020, όταν τότε η Chelsea είχε δαπανήσει 25.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Stade de Rennais. Ο Mendy κατάφερε να πάρει την θέση του 1ου τερματοφύλακα από τον Kepa και έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε η ομάδα του κατακτήσει το Champions League το 2021.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πολλές φήμες πως ο παίχτης θα αποχωρούσε από το Stamford Bridge, φήμες οι οποίες στο τέλος επιβεβαιώθηκαν και πλέον ο Mendy αναμένεται να μετακομίσει στην Jeddah της Σαουδικής Αραβίας, όπου εδρεύει η καινούργια του ομάδα.

Όπως είδη αναφέραμε, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο και το μόνο που θα απομένει είναι να περάσει ο Mendy τις ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο καινούργιο του συμβόλαιο, το οποίο θα ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Mendy αγωνίστηκε με την μπλε φανέλα συνολικά 105 φορές, κρατώντας 49 φορές ανέπαφη την εστία του.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ