Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Η ανάγκη της ΑΕΚ για στόπερ και η περίπτωση του Νέστορ Αραούχο»

Η ανάγκη της ΑΕΚ για στόπερ είναι μεγάλη και ο Νέστορ Αραούχο φέρεται να είναι η ιδανική περίπτωση για τον Ματίας Αλμέιδα.

Μετά τον τραυματισμό του Φερνάντες, έχουν δημιουργηθεί ακόμη περισσότερες ανάγκες για ενίσχυση στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Μια από αυτές που παραμένει και πρέπει να λυθεί άμεσα είναι η απόκτηση ενός ποιοτικού στόπερ, ο οποίος θα μπορέσει να διεκδικήσει θέση βασικού ανάμεσα σε Βίντα και Μουκουντί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Μεξικό, ο Ματίας Αλμέιδα φέρεται να έχει βρει τον κεντρικό αμυντικό που αναζητά στο πρόσωπο του Νέστορ Αραούχο. Ο διεθνής Μεξικανός αγωνίζεται για την Κλαμπ Αμέρικα, όμως έχει μεγάλη εμπειρία από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθώς φόρεσε για τέσσερα χρόνια τη φανέλα της Θέλτα.

Στα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, αναφέρεται πως ο 32χρονος ποδοσφαιριστής είναι εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα. Συγκεκριμένα, τονίζουν πως ο Αργεντινός τεχνικός γνωρίζει καλά τον παίκτη, και το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του, ενώ προσθέτουν πως μετά τον Πινέδα η ΑΕΚ θα ήθελε να αποκτήσει και τον Νέστορ Αραούχο, αφού οι δύο τους έχουν συνεργαστεί μαζί στην ισπανική ομάδα.

Πάντως, ο κεντρικός αμυντικός της Κλαμπ Αμέρικα έχει συμβόλαιο με την ομάδα του έως το 2025, σύμφωνα με το Transermarkt κοστολογείται στα 2,7 εκ. ευρώ και από την Ένωση δεν προκύπτει (τουλάχιστον έως τώρα) επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ