Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ruben Neves: Επίσημα παίχτης της Al-Hilal

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, παίχτης της Al-Hilal με κάθε επισημότητα πρέπει να θεωρείται ο Ruben Neves, καθώς ο Πορτογάλος τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο.

Ακόμα ένας παίχτης ο οποίος αναμένεται να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία. Ο Ruben Neves από το 2017 αγωνίζεται στην Wolves και τα τελευταία δύο χρόνια πραγματοποιεί πολύ αξιόλογες εμφανίσεις με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να τον ”βάλλουν στον μάτι”. Μάλιστα, η Barcelona ήθελε το φετινό καλοκαίρι να τον κάνει δικό της και να τον φέρει στην Βαρκελώνη.

Η Al-Hilal μπήκε στον αγώνα διεκδίκησής του, και κατάφερε να έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον παίχτη, και τις επόμενες μέρες ο 26χρονος Πορτογάλος αναμένεται να υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο.

Το κόστος μεταγραφής ανέρχεται στα 55.000.000 ευρώ, με το συμβόλαιο του Neves να ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Στο τέλος της εβδομάδας, η ομάδα θα βγάλει και επίσημα την ανακοίνωση της απόκτησής του.

Αναφορικά να πούμε πως Neves αγωνίστηκε με την φανέλα της Wolves σε 253 αγώνες, σκοράροντας 30 γκολ και μοιράζοντας 13 ασίστ.

Εικόνα

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ