Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παρί: Συμφωνία με Λούκας Ερναντέζ

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα έχει βρει σε όλα με τον Λούκας Ερναντέζ και απομένει η συγκατάθεση της Μπάγερν για να να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Λούκας Ερναντέζ αποτελεί τον βασικό στόχο για την άμυνα της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι έχουν ξεχωρίσει τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό (μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ), ενώ το γεγονός πως είναι Γάλλος είναι ακόμα ένας λόγος που κάνει την περίπτωσή του να ξεχωρίζει.

Το συμβόλαιό του παίκτη με την Μπάγερν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και παρόλο που στο τραπέζι υπάρχει πρόταση ανανέωσης, ο Ερναντέζ δεν έχει απαντήσει ακόμη. Η γερμανική ομάδα δεν έχει σκοπό να τον περιμένει και πολύ, ενώ παράλληλα έχει ξακαθαρίσει στην πλευρά του ποδοσφαιρστή πως είτε θα ανανεώσει ή θα πωληθεί.

Η Παρί έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Ερναντέζ και ελπίζει οι συζητήσεις με την Μπάγερν να προχωρήσουν θετικά την επόμενη εβδομάδα, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Την φετινή χρονιά, η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Μπάγερν, έχει χάσει τη θέση βασικού που είχε στην ομάδα. Αγωνίστηκε σε 11 παινχίδια (832 λεπτά) έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Οι Γερμανοί δεν δείχνουν να «καίγονται» να τον κρατήσουν και όλα δείχονυν ότι εφόσον ικανοποιηθούν οικονομικά ο παίκτης θα παραχωρηθεί. Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 45.000.000 ευρώ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ