Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

«Κλείδωσε» το φιλικό ανάμεσα σε Βόλο και ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό

Με ανακοίνωσή του ο Βόλος έκανε γνωστά τα φιλικά προετοιμασίας για τη νέα σεζόν – Μέσα σε αυτά και η αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό.

Έκλεισε το φιλικό του Βόλου με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό. Οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες σε μια φιλική αναμέτρηση στις 23 Ιουλίου, με την Ένωση να έχει δηλαδή οριστικοποιήσει ένα από τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει, με την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Επίσης, η ομάδα της Θεσσαλίας έχει να δώσει ακόμη αναμετρήσεις με τον Θησέα Αγριάς, Ατρόμητο, ΑΠΟΕΛ, αλλά και Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό στο πλαίσιο τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό, που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Βόλου:

«Η προετοιμασία του Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε από χθες.

Η αποστολή του Βόλου θα αναχωρήσει την Κυριακή (2/7) για την Πορταριά του Πηλίου εκεί όπου μέχρι τις 13 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό της προετοιμασίας.

Οσον αφορά τα φιλικά προετοιμασίας της καλοκαιρινής προετοιμασίας, έχουν ήδη προγραμματιστεί 6 αγώνες, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προγραμματιστεί τουλάχιστον μία ακόμη φιλική αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα έως τώρα προγραμματισμένα φιλικά προετοιμασίας του Βόλου είναι τα εξής:

12/7 Βόλος – Θησέας Αγριάς (Πορταριά)

17/7 Βόλος – Ατρόμητος (Πανθεσσαλικό)

20/7 ΑΠΟΕΛ – Βόλος (Κύπρος)

23/7 Βόλος – ΑΕΚ (Πανθεσσαλικό)

7-9/8 Τουρνουά φιλανθρωπικού σκοπού με τη συμμετοχή των Βόλου, Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικού και Πανσερραϊκού (Πανθεσσαλικό)».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ