Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΥΛΤΕΞ Λύκοι: Ανακοίνωσαν τη πρώτη τους μεταγραφική κίνηση! (pics)

Άνοιξε ο χορός των μεταγραφών!
Εδώ και λίγη ώρα παίκτης των ΥΛΤΕΞ Λύκων είναι και επίσημα ο Αλέξανδρος Κυρτζόγλου. Αυτή είναι και η πρώτη μεταγραφή της ομάδας για τη νέα χρονιά στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ.


Ο Αλέξανδρος Κυρτζόγλου είναι 20 ετών και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.
Το 2009 ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Πίνδου Κόνιτσας, ενώ λίγα χρόνια αργότερα επιλέχτηκε στη μικτή ομάδα των Ιωαννίνων, ενώ παράλληλα πήρε μεταγραφή για την Κ15 του ΠΑΣ Γιάννενα.

ο Αλέξανδρος με τη φανέλα της Πίνδου Κόνιτσας
ο Αλέξανδρος με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα – πηγή:matchioanninon

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι μέσω των “social media”

«Οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι ανακοινώνουν την απόκτηση του Αλέξανδρου Κυρτζόγλου από την Πίνδο Κόνιτσας. Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας για τη σεζόν 2023-2024 θα είναι ο 20χρονος μέσος, Αλέξανδρος Κυρτζόγλου. Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Πίνδου Κόνιτσας (κωμόπολη του νομού Ιωαννίνων) το 2009. Μάλιστα, τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε και με τη Μεικτή Ομάδα των Ιωαννίνων, ενώ την ίδια χρονιά μεταπήδησε στην Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε μέχρι και το 2019, δηλαδή μέχρι την Κ17 της ομάδας των Ιωαννίνων. Έκτοτε, αγωνιζόταν για την ανδρική ομάδα της Πίνδου Κόνιτσας και πλέον είναι ποδοσφαιριστής των ΥΛΤΕΞ Λύκων».

Αλέξανδρε καλώς ήρθες στην ομάδα μας! 

Η πρώτη του δήλωση μετά και τη μεταγραφή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ιστορική ομάδα των ΥΛΤΕΞ Λύκων, ανυπομονώ να γνωρίσω όλους τους συμπαίκτες μου και όλοι μαζί να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που ανήκει».

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ