Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Χάρι Κέιν: Οι μνηστήρες πολλοί και η Μπάγερν που σέρνει το χορό

Τα τελευταία δύο καλοκαίρια έχει κλιμακωθεί αισθητά η θέληση του Χάρι Κέιν να αλλάξει παραστάσεις και ως εκ τούτου το όνομα του είναι από τα κορυφαία που εμφανίζονται στη λίστα των προς πώληση παικτών. Η συνθήκη αυτή φέρνει στα πόδια του Άγγλου φορ πολλούς μνηστήρες που θα ήθελαν να προσθέσουν στην επίθεση τους έναν επιθετικό με επιδόσεις μυθικών διαστάσεων

Τα δέκα χρόνια που ήδη φοράει τη φανέλα της Τότεναμ φαίνεται πως είναι αρκετά για τον Χάρι Κέιν προκειμένου να  αναζητήσει πια έναν νέο σταθμό στην καριέρα του. Τα καλά πλην άτιτλα “σπιρούνια” βέβαια έχουν τοποθετήσει τις δικές τους δικλείδες ασφαλείας στο συμβόλαιο του ηγέτης τους προκειμένου να μην τον χάσουν με τρόπο που η πώληση θα τους έρθει μπούμερανγκ.

Για αυτό και θα παραχωρήσουν τον πιο αδικημένο Άγγλο ποδοσφαιριστή στην ιστορία μόνο σε ομάδας εκτός Premier League και έναντι ενός ποσού που θα ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια λίρες. Πόσο που δεν φαίνεται ακόμα κανείς διατεθειμένος να δώσει.

Για αυτό και υπάρχει μονάχα μια πρόταση ύψους η οποία προέρχεται από το Μόναχο και τη Μπάγερν που προσφέρει 70 εκατομμύρια ευρώ. Είναι νομίζω περιττό να πούμε ότι η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες οποιοδήποτε ενδιαφέρον υπήρξε από τη γερμανική πλευρά.

Δεν αποκλείεται βέβαια οι Βαυαροί να επανέλθουν και να προσφέρουν πολύ περισσότερα χρήματα που για να είμαστε ειλικρινείς θα ανταποκρίνονται και πολύ περισσότερο στο status ενός εκ των καλύτερων Άγγλων επιθετικών στην ιστορία.


ΔΗΛΩΣΗ ΣΙΡΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΕΪΝ ΣΤΗ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Αν θέλει να πάει στη Μπάγερν θα οδηγήσω εγώ το γ@@@@@@ο αυτοκίνητο του ως εκεί. Θα κάνω τα πάντα για να προστατεύσω το ρεκόρ μου.


Κλείνοντας και προς επίρρωση των λόγων μας να πούμε ότι ο Χάρι Κέιν είναι από τα τέλη της φετινής σεζόν ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Premier League με 213 τέρματα έναντι 260 του θρυλικού φορ της Μπλάκμπερν, της Νιούκαστλ και της Εθνικής Αγγλίας Άλαν Σίρερ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ