Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Ο Γιαννάκης έδωσε το μήνυμα: «Οι φίλαθλοι να είναι αγαπημένοι και μονιασμένοι» (pic)

Ο αγνός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Social Media στους φιλάθλους του Δικεφάλου, για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.

Ο Γιαννάκης, ο αγνός φίλαθλος του ΠΑΟΚ που πάντα βρίσκεται στο πλευρό των «ασπρόμαυρων», οπουδήποτε και να αγωνίζεται η ομάδα και σε οποιοδήποτε άθλημα, έστειλε το δικό μήνυμα μέσω Facebook, τονίζοντας την αγάπη που θα πρέπει να επικρατεί μεταξύ των φιλάθλων αλλά και την ήπια κρητική που θα πρέπει να υπάρχει.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιαννάκη στο Facebook:

«Ο πασίγνωστος, 42άχρονος, ΠΑΟΚΤΣΗΣ, άτυχος Γιαννάκης μας, που έχει βαριάς μορφής κινητική αναπηρία, καθώς και, δυστυχώς, στέρηση ομιλίας, και για τους λόγους αυτούς είναι μόνιμα καθηλωμένος και δεμένος στο καροτσάκι του για την ασφάλειά του, επί πολλές ώρες της ημέρας στο αριστερό του χέρι έχει μόνιμα παντού το κομπολόι με χάντρες ασπρόμαυρες και την κονκάρδα του ΠΑΟΚ, το οποίο κρατάει σφιχτά και ψηλά με όση δύναμη μπορεί, για να δείξει την ΑΓΑΠΗ του στην αγαπημένη του ομάδα, τον ΠΑΟΚ, έχει πληγωθεί και έχει καταστεναχωρηθεί για το χάσιμο του κυπέλου και την μεγάλη αξία που θα είχαμε για την φετινή χρονιά. Δυστυχώς, η καρδούλα του το ξέρει πόσο καταστενοχωρήθηκε!!

ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΜΜΊΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ 

Γι’αυτό το λόγο κάνει θερμή παράκληση σε όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ, σε όλη τη γη παντού, να είμαστε αγαπημένοι και μονιασμένοι όλοι, και κοντά στον Μεγάλο Ηγέτη Πρόεδρός μας, κύριο Γιάννη Σαββίδη μαζί για το καλό της ομάδας μας. Για να μη χαίρονται οι αντίπαλοί μας. Να γίνεται κρητική ήπια και λογική. “Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ”. 

Ευχαριστώ πολύ!

Με αγάπη, από τον Γιαννάκη, το πιο αγνό ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ!».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ