Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κοντά στην ανανέωση ο Άμραμπατ

Όπως όλα δείχνουν ο Νόρντιν Άμραμπατ θα επεκτείνει την συνεργασία του με την Ένωση για ακόμη μία σεζόν.

Εξελίξεις υπάρχουν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς από το πρωί έχουν διαρρεύσει διαφορά δημοσιεύματα που θέλουν τον Νόρντιν Άμραμπατ να ανανεώνει την συνεργασία του με τον ‘Δικέφαλο’ για ακόμη μία χρονιά.

Από την πλευρά ωστόσο του παίχτη, αλλά και της ΑΕΚ, δεν υπάρχει κάτι επίσημο, με τον Μαροκινό πάντως να μην έχει στα χέρια του κάποια ικανοποιητική οικονομικά πρόταση από την Eredivisie και έτσι όπως όλα δείχνουν, για άλλο ένα καλοκαίρι θα γίνει η ανατροπή μεταξύ του 36χρονου εξτρέμ με την ΑΕΚ. Θυμίζω πως και πέρυσι ο Μαροκινός ήταν πολύ κοντά στην έξοδο και όλα ανατράπηκαν ανανεώνοντας το συμβόλαιο του για άλλο ένα χρόνο, κάτι το οποίο όπως όλα δείχνουν θα γίνει και φέτος.

Εξέλιξη που χαροποιεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ΑΕΚ αλλά και τον Ματίας Αλμέιδα, καθώς μετά και τον τραυματισμό του Πάολο Φερνάντες ήταν δεδομένο πως η Ένωση θα ψαχτεί μεταγραφικά για την συγκεκριμένη θέση. Πλέον, εάν εν τέλει παραμείνει ο Άμραμπατ, ο Αλμέιδα θα αποκτήσει έναν ακόμη ευχάριστο πονοκέφαλο.

Να σημειωθεί τέλος, πως το συμβόλαιο του Αφρικανού έληξε και επισήμως σήμερα, οπότε και αναμένονται εξελίξεις τα επόμενα 24ώρα προκειμένου ο παίχτης να ενσωματωθεί και στην αποστολή της ομάδας που βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ