Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Σομπόσλαϊ πλησιάζει στην Λίβερπουλ μέσω… Καρβάλιο

Κοντά σε μία πολύ μεγάλη μεταγραφή φαίνεται πως είναι η Λίβερπουλ, καθώς οι ‘Reds’ έχουν μεγάλο προβάδισμα για την απόκτηση του Ντόνινικ Σομπόσλαϊ.

Λίγη ώρα πριν ανακοινώθηκε και επίσημα ο δανεισμός του Φάμπιο Καρβάλιο στην Λειψία από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έως το 2024, ωστόσο οι δύο ομάδες φαίνεται πως παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή καθώς οι Άγγλοι προσπαθούν να πείσουν τους Γερμανούς ώστε ο Σομπόσλαϊ να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο.

Όπως τονίζει μάλιστα το “Athletic” η Λίβερπουλ τις τελευταίες ώρες έχει βελτιώσει πολύ τις προτάσεις της ώστε  να πείσει τους ανθρώπους της Λειψίας και η μεταγραφή του Καρβάλιο φαίνεται πως θα την βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Οι Γερμανοί δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν τον συγκεκριμένο παίχτη με ένα ποσό μικρότερο της ρήτρας του, δηλαδή τα 70 εκατομμύρια, ωστόσο και οι ‘Reds’ δεν φαίνονται διατεθειμένοι για να δώσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό για τον Ούγγρο.

Απτήν πλευρά του ο παίχτης είναι 100% διατεθειμένος να μετακομίσει στο Λίβερπουλ και να φορέσει την κόκκινη φανέλα και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ