Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τσουλχάι Εράλ: «Ένα υπέροχο ταξίδι με τη Δόξα Ασσήρου έλαβε τέλος»! (pics)

Ένα γλυκόπικρο αντίο!
Ήρθε στη Δόξα Ασσήρου τον Οκτώβριο του 2021 με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα και να καθιερωθεί σε αυτήν για αρκετό καιρό. Το κατάφερε και με το παραπάνω, καθώς στην πρώτη του χρονιά με τη Δόξα, κατέκτησε με τους συμπαίκτες του το Πρωτάθλημα στην Ά κατηγορία και μάλιστα ως αήττητοι. Ο λόγος για τον Εράλ Τσουλχάι, που ήρθε η ώρα να πει το δικό του αντίο.


 

Ο 24άχρονος κεντρικός αμυντικός Εράλ Τσουλχάι αποχωρεί από τη Δόξα Ασσήρου και μετακομίζει στην πόλη του Βόλου για επαγγελματικούς λόγος. Ήταν ένας παίκτης κλειδί που ξεχώρησε με τις ικανότητές του και βοήθησε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αγάπησε την ομάδα και αγαπήθηκε και ο ίδιος από τον κόσμο της.

Από την ομάδα της Ασσήρου κρατάει πολύ όμορφα πράγματα και πήρε αρκετές εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν στη συνέχεια και της ποδσοφαιρικής του καριέρας, καθώς έχει ακόμη πολλά να δώσει και τα πάρει από το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάει.

Από την ολιγόλεπτη συνομιλία που είχαμε μαζί του, μας είπε τα εξής:

«Ευχαριστώ πολύ την ομάδα και όλους όσους ανήκουν σε αυτήν, από τα βάθη της καρδιάς μου. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι διάρκειας 2 ετών που δε θα ξεχάσω ποτέ. Πήρα πολλά πράγματα που θα με βοηθήσουν να εξελιχθώ ακόμη περισσότερο στην πορεία. 
Δε θα πω αντίο, αλλά εις το επανιδείν!».

Η Δόξα Ασσήρου θέλησε να ευχαριστήσει και αυτή με τη σειρά της τον Εράλ για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα της και του εύχετε καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες σε ότι και να κάνει. 

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ