Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα με την Θέλτα και ο Πινέδα υπογράφει για 4 χρόνια

Η μεγάλη μεταγραφή για την ΑΕΚ είναι γεγονός! Έπειτα από πολύωρες συζητήσεις Θέλτα και ΑΕΚ έδωσαν τα χέρια και τα βρήκαν σε όλα για την παραχώρηση του Ορμπελίν Πινέδα, με τον Μεξικανό άσο να υπογραφεί σύμφωνα με πληροφορίες τετραετές συμβόλαιο.

Το μεγαλύτερο κεφάλαιο στο μεταγραφικό παζάρι για την ΑΕΚ φέτος ήταν ένα και αυτό ακούει στο όνομα του Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός MVP της  περυσινής Stoiximan Super League, έπειτα από τον μονοετή δανεισμό του στην Ένωση ετοιμάζεται να γίνει πλέον μόνιμος κάτοικος Ελλάδας υπογράφοντας συμβόλαιο διαρκείας τεσσάρων ετών!

Τα δεδομένα μπορεί λίγες ώρες πριν να είχαν ανατραπεί και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Μεξικανός άσος θα υπογράψει στους ‘κιτρινόμαυρους’ να παρουσιάστηκαν δυσκολίες, καθώς τόσο ο προπονητής όσο και ο πρόεδρος της ομάδας της Γαλικίας επιθυμούσαν να κρατήσουν τον Πινέδα στο ρόστερ της ομάδας, η Ένωση είχε σύμμαχο τον παίχτη, ο οποίος επιθυμούσε διακαώς να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα! Έτσι λοιπόν, τόσο ο Μεξικανός όσο και ο ατζέντης του, τα τελευταία 24ωρα πίεζαν αρκετά προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal και η ΑΕΚ να κάνει δικό της τον παίχτη.

Η Ένωση εν τέλει φαίνεται πως πέτυχε τον στόχο της και πλέον απομένουν μονάχα οι επίσημες ανακοινώσεις, με τα πρώτα δημοσιεύματα να μην κάνουν ακόμη λόγω για το ποσό της μεταγραφής, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Πινέδα θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ‘Δικεφάλου’ με το ποσό να ανέρχεται στα 6-8 εκατομμύρια!

Τέλος, ο παίχτης συμμετέχει αυτή την στιγμή με την εθνική του ομάδα στο Gold Cup 2023 και αναμένεται να ενταχθεί στις υποχρεώσεις της Ένωσης μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Ολλανδία, όταν και θα έχει λήξει η συμμετοχή του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ