Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πανσερραϊκός: Μεταγραφή από τη χώρα της… τουλίπας!

Τα «δίχτυα» του στις Κάτω Χώρες και συγκεκριμένα στην Ολλανδία, έριξε ο Πανσερραϊκός ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταμίλ Ντανκερλούι.

 

Ο 26χρονος από το Σουρινάμ, γεννημένος στο Άμστερνταμ, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού ακραίου και κατά την περσινή αγωνιστική σεζόν φορούσε τη φανέλα της Γκρόνιγκεν με την οποία μέτρησε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Eredivisie (Α’ Ολλανδίας). Ξεκίνησε την καριέρα του τη χρονιά 2017-18 στον Άγιαξ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν τρία χρόνια στη Βίλεμ με την οποία είχε 55 συμμετοχές και τρία γκολ. Επόμενος σταθμός του η Γκρόνιγκεν στην οποία έμεινε και εκεί τρία χρόνια μετρώντας 55 συμμετοχές. Συνολικά ο Ντανκερλούι έχει στο ενεργητικό του 127 συμμετοχές σε επίπεδο Eredivisie, ενώ σκόραρε τέσσερις φορές. Επίσης είναι διεθνής με την ομάδα του Σουρινάμ με την οποία αγωνίστηκε μέχρι στιγμής σε εννέα ματς (3/Gold Cup 2021, 3/World Cup Qual., 2/Διεθνή φιλικά, 1/CONCACAF Nations League A).

 

Στο νομό Κοζάνης το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

 

Εντωμεταξύ ανακοινώθηκε το μέρος όπου θα «χτιστεί» ο φετινός Πανσερραϊκός με πρωτεργάτη της προσπάθειας τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο νομός Κοζάνης και συγκεκριμένα η Πτολεμαΐδα, θα φιλοξενήσει τα «λιοντάρια» την περίοδο 19 έως 30 Ιουλίου. Σε μια όμορφη τοποθεσία με υψόμετρο, ο Πανσερραϊκός θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο αθλητικό κέντρο «Παντελίδης» το οποίο παρέχει ότι χρειάζεται μια επαγγελματική ομάδα.

 

Τέλος, ανακοινώθηκαν και οι πρώτοι φιλικοί αγώνες οι οποίοι είναι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (04/08 – 19:00 στάδιο «Ζωσιμάδες»), ενώ το τριήμερο 07-09/08 οι «κόκκινοι» θα συμμετάσχουν σε φιλανθρωπικό τουρνουά στο Βόλο τα έσοδα του οποίου θα πάνε στο Ορφανοτροφείο της πόλης της Μαγνησίας. Εκεί ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ Βόλο, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό.

 

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ