Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Στην ΑΠΕΛ 1949 ο Θάνος Αργυρόπουλος «Το ελκυστικό ποδόσφαιρο θα είναι το κύριο μέλημά μας»!

Ο Θάνος Αργυρόπουλος θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Α.Π.Ε. Λαγκαδά μετά από την πλήρη συμφωνία που ήρθε με τους ανθρώπους της ομάδας.


Κάτω από ένα εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των υπευθύνων της ΑΠΕΛ 1949 με τον 25άχρονο προπονητή Θάνο Αργυρόπουλο, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, ενώ ήδη έχει πραγματοποιήσει τα πρώτα του μαθήματα και βρίσκεται σε διαδικασία διπλώματος UEFA A!
Το αξιοσημείωτο με τον Θάνο είναι πως ανήκει πλέον στους 50 νεότερους προπονητές στην Ευρώπη που συμμετέχουν σε σχολή UEFA A!

Στην περσινή μεταβατική του χρονιά όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος ο προπονητής εργάστηκε αρχικά στον Άγιο Γεώργιο Κρήνης (Α ΕΠΣΜ) και στο δεύτερο μισό της χρονιάς στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς(Α1 ΕΠΣΜ) μαζί με τον συνεργάτη του Δέλλιο Βασίλη. 

Παλαιότερα έχει ερηαστεί τόσο σε ακαδημίες όσο και σε ανδρικά τμήματα. Όσον αφορά τις ακαδημίες, έχει δουλέψει σε Άρη, Κανονιέρηδες, Απόλλων Καλαμαριάς, ΠΑΟΚ Διάπλαση, Οδυσσέα Κορδελιού, ΑΕ Φιλύρου και ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, ενώ σε ότι έχει να κάνει με ανδρικό επίπεδο έχει δουλέψει σε Κανονιέρηδες, Μακεδονικό Λητής, Μακεδονικό Ασκού, Άγιο Γεώργιο Κρήνης και Ποσειδώνα Καλαμαριάς.

Οι άνθρωποι της ΑΠΕΛ είδαν στον νεαρό προπονητή τη φιλοδοξία και τη σπίθα που χρειάζεται η ομάδα και σε συνεργασία με την εμπειρία που διαθέσει ο Θάνος, ποντάρουν σε μια δυνατή χρονιά γεμάτη επιτυχίες!

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση της ΑΠΕΛ 1949:

«Η ΑΠΕΛ 1949 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή ΘΑΝΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ!
🔵Ο 25χρονος coach είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C, UEFA Β και εν δυνάμει UEFA A LICENCE
⚪️Έχει εργαστεί στο παρελθόν στις κάτωθι ακαδημίες: ΑΡΗ, ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΠΑΟΚ ΔΙΑΠΛΑΣΗ, ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ, ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ, ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
🔵Έχει εργαστεί σε ανδρικό επίπεδο ως προπονητής: ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΗΤΗΣ , ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΡΗΝΗΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΣΚΟΥ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. Καλή αρχή και πολλές επιτυχίες coach!
».

Ο Θάνος Αργυρόπουλος μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον Αθλητικό Κόσμο όπου έκανε τις παρακάτω πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΠΕΛ 1949!

«Η απόφαση να αναλάβω την ΑΠΕΛ πάρθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Καθώς από την πρώτη συνάντηση με την διοίκηση, καταλάβα ότι πρόκειται για ένα ομαδικό σύνολο ανθρώπων με ενθουσιασμό και όρεξη για την τοπική κοινωνία, που είμαι σίγουρος πως θα στηρίξει αυτό το πλάνο!
Οι στόχοι που έχουμε θέσει εξ αρχής είναι ξεκάθαρα η άνοδος με σωστή και μεθοδική δουλειά. Η ομάδα θα αποτελείται από ένα νεαρό σύνολο ποδοσφαιριστών με όρεξη για δουλειά, όμορφο ποδόσφαιρο και διάκριση. Το ελκυστικό ποδόσφαιρο θα είναι το κύριο μέλημά μας για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Επίσης, επαναλειτουργεί κανονικά η ακαδημία με κύριο στόχο να βγάλουμε ποδοσφαιριστές μακροπρόθεσμα αλλά και γενικά τα παιδιά από το Λαγκαδά και τις γύρω περιοχές να αγαπήσουν την ομάδα, καθως πρόκειται για μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στον νόμο!
Αυτό από μόνο του αποτελεί ένα κίνητρο για εμένα, αλλά και για όλο τον καλοπροαίρετο φίλαθλο όπου θα αγκαλιάσει την καινοτόμα προσπάθεια και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί!
Πάμε ΑΠΕΛ!
».

Κλείνοντας να σημειώσουμε πως τα άτομα που έβαλαν πλάτη στη νέα αυτή προσπάθεια της ΑΠΕΛ 1949 είναι οι εξής: 

Γκούτης Κωνσταντίνος, Κούκος Γιώργος, Σωτηριάδης Στράτος, Τσομπάνογλου Γιώργος, Γιάμαλης Γρηγόρης, Μπέζαρης Χρήστος, Τσομπάνης Πασχάλης, Τριανταφυλλάς Γεράσιμος.

Εμείς δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε παρά να ευχηθούμε καλύ επιτυχία και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε την επανεκκίνηση της ΑΠΕΛ που ζητούσε εδώ και αρκετό καιρό όλος ο τοπικός φίλαθλος κόσμος και όχι μόνο.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ