Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της Αστραπής Δενδροποτάμου ο Σάββας Σερτζόγλου!

Εδώ και λίγες ώρες ο πρόεδρος της Αστραπής Δενδροποτάμου κ. Μπατιάς Παναγιώτης ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον προπονητή Σάββα Σερτζόγλου για να αναλάβει την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Β κατηγορία της ΕΠΣΜ.


Ο κόουτς Σερτζόγλου έρχεται για να καλύψει το κενό που υπήρχε στην ομάδα της Αστραπής Δενδροποτάμου και να οδηγήσει την ομάδα και πάλι στις επιτυχίες. Παρά τις αρκετές προτάσεις που του έγιναν για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, ο Σάββας διάλεξε την Αστραπή! Ο στόχος της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι να πρωταγωνιστήσει και να ανέβει κατηγορία.

Ο έμπειρος προπονητής τα τελευταία 3 χρόνια απουσίαζε από τη Θεσσαλονίκη για οικογενειακούς λόγους, ενώ να σημειώσουμε πως αυτα τα 3 χρόνια πέρασε από τον πάγκο ομάδων της Σάμου και της Μυκόνου, αλλά πλέον ήρθε η ώρα του «επαναπατρισμού» του.

Κατά το παρελθόν έχει διετελέσει προπονητής στις παρακάτω ομάδες: 

Δάφνη Ευαγγελισμού, ΠΑΟΚ Ανοιξιάς, Μακεδονικός Ασκού, ΠΟΞ, Δόξα Δρυμού, Διγενής Κρυονερίου, ΑΕΑ(ακαδημίες), Ελπίδες ΑΕΑ, Σάμος, Μύκονος.

Ήρθαμε σε επικοινωνία με τον κόουτς Σερτζόγλου όπου μίλησε αποκλειστικά στον Αθλητικό Κόσμο λέγοντάς μας τα εξής:  

«Μετά από 3 χρόνια απουσίας από την Θεσσαλονίκη για οικογενειακούς λόγους, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να γυρίσω Θεσσαλονίκη. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα οι προτάσεις που ήρθαν στα χέρια μου μετά από τόσα χρόνια απουσίας…Ευχαριστώ όλες τις ομάδες και τις διοικήσεις αυτών που ήρθαν σε επαφή μαζί μου και τις προτάσεις που μου έκαναν. Είναι μεγάλη τιμή για μένα ως άνθρωπο και ως προπονητή!
Αποφάσισα τελικά να πάω στην Αστραπή (δε το κρύβω πως είχα κάποιους αρχικούς ενδιασμους). Μετά από κουβέντα που είχα με παλιούς μου ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μπατιά, είδα ότι η ομάδα έχει αλλάξει σελίδα. Οι εγκαταστάσεις, ο εξοπλισμός, η θέληση, η φιλοσοφία κλπ έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα υπέροχο και η φιλοσοφία πάνω στο ποδόσφαιρο ταιριάζει με την δική μου. Έτσι πήρα τη τελική απόφαση να κλείσω στην Αστραπή.
Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο και εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες». 

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ