Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΥΛΤΕΞ Λύκοι: Η “αγέλη” μεγαλώνει σε χορτάρι και κερκίδα

Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να βλέπεις ομάδες με παρελθόν να επιστρέφουν με όρεξη και διάθεση να δημιουργήσουν νέες σελίδες ιστορίας στο παρόν και το μέλλον.

Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση των ΥΛΤΕΞ Λύκων και για αυτό εμείς τους παρακολουθούμε τόσο στενά και συντασσόμαστε στο πλευρό τους σε αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνουν.

Όπως θα διαβάσετε βέβαια παρακάτω δεν είμαστε οι μόνοι που δρούμε κατά αυτό τον τρόπο, αφού 300 και πλέον άνθρωποι έχουν αγοράσει ένα από τα διατιθέμενα “μαγικά χαρτάκια” που θα τους εξασφαλίσουν μια μόνιμη θέση στην κερκίδα και την καινούρια ιστορία των “λύκων”.

Η ομάδα της ανατολικής Θεσσαλονίκης προσελκύει κόσμο και όχι άδικα. Αφού από την στιγμή που επισημοποιήθηκε η επιστροφή της δεν σταματάει να εξελίσσεται με σκοπό να μπει όσο πιο δυνατή μπορεί στο γήπεδο.

Στόχευση που εξυπηρετούν και οι κινήσεις που γίνονται σχετικά με αυτούς που θα πατήσουν το χορτάρι. Εκεί όπου ο Κώστας Ψάρρας με εφόδιο και τις εικόνες που έχει συλλέξει από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αναμένεται να ηγηθεί ενός συνόλου νεαρών ποδοσφαιριστών που θα τον πλαισιώσουν.

Κλείνοντας, να σημειωθεί ότι στην “αγέλη” μετά τον Ψάρρα έχουν προστεθεί οι Ντούγκας, Τζόγκας, Σιβάκης και Κονδύλης. Ενώ ενδεικτικό όσων είπαμε παραπάνω είναι ότι μόνο ο τελευταίος από τους τέσσερις νεοφερμένους έχει ηλικία μεγαλύτερη των 21 ετών.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση των ανθρώπων των ΥΛΤΕΞ για τη μαζική αγορά των διαρκείας:

ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ…

Τι να πούμε για εσάς, τους φίλους της ομάδας μας.

Η στήριξη και η αγάπη σας τους τελευταίους έξι μήνες, μετά την ανακοίνωση του project, είναι κάτι που δε θα μπορούσαμε να περιμένουμε ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα.

Δε μπορούμε να σας κρύψουμε πως υπάρχει κόσμος που προσπαθεί να βάλει εμπόδια στο όραμα της διοίκησης της ομάδας μας.

Παρόλα αυτά, η δύναμη και η αδιάκοπη στήριξη που λαμβάνουμε, μας κάνουν να συνεχίζουμε καθημερινά την ασταμάτητη προσπάθεια στο να δημιουργήσουμε κάτι που θα γράψει την ιστορία, μιας και αυτή είναι και η ευθύνη μας.

Αισίως μπορούμε να ανακοινώσουμε πως πάνω από 300 άτομα έχουν δείξει εμπράκτως τη στήριξη τους προμηθευόμενα τις κάρτες διαρκείας τους για την αγωνιστική σεζόν 2023/24.

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο! Τα λέμε σύντομα στο γήπεδο!”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ