Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑΟΝ Αρτάκης: Έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και ετοιμάζεται για την Γ’ Εθνική

Γρήγορα και στοχευμένα κινείται στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι η ομάδα της Εύβοιας, με τους Αρτακιανούς να έχουν κλείσει έως τώρα αρκετές ‘τρύπες’ στο ρόστερ τους και να έχουν κρατήσει τον βασικό τους κορμό από πέρυσι.

Οι ‘νταμπλούχοι’ Ευβοίας που ετοιμάζονται σιγά σιγά να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της απαιτητικής χρονιάς που έχουν μπροστά τους, μοιάζουν να έχουν ήδη ένα ολοκληρωμένο ρόστερ, με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Μαγκαφίνη, να έχει στα χέρια του έναν ικανότατο ‘κορμό’ προκειμένου να πραγματοποιήσει τα ‘θέλω’ της Ευβοιώτικης ομάδας!

“Η αρχή έγινε με Μαγκαφίνη στο ‘τιμόνι'”

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση που έκανε ο ΑΟΝΑ ήταν να καλύψει το κενό του Γιάννη Καρβέλη και έτσι οι ‘ερυθροκίτρινοι’ φρόντισαν να φέρουν στην Αρτάκη τον πολύπειρο Δημήτρη Μαγκαφίνη, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία μετρώντας πάνω από 450 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες, έχοντας καθίσει μεταξύ άλλων στους πάγκους των: Νέστος Χρυσούπολης, Λεωνίδιο, Ολυμπιακό Λουτρακίου, ΑΟ Πόρου, Παναργειακό, Διαγόρα, Κόρινθο, Τηλυκράτη, Ερμιονίδα, Αστέρα Μαγούλας και της Ζακύνθου.

“Αυτοί που ανανέωσαν”

Στον ΑΟΝΑ τις τελευταίες ώρες παράλληλα, έτρεξαν προκειμένου να ανανεώσουν τον περυσινό βασικό κορμό που οδήγησε την ομάδα στην απόλυτη επιτυχία και έτσι παίχτες κομβικοί με εμπειρία και καταλυτική παρουσία θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα με την ‘άγκυρα’ στο στήθος και την ερχόμενη σεζόν. Πρόκειται για τα μηχανάκια της μεσαίας γραμμής, Βαγγέλη Ντελέκο, Παναγιώτη Ταυταρίδη και Δημήτρη Χατζηστάμου, τον γκολκίπερ Δημήτρη Ντουμάνη, την ‘κολώνα’ της άμυνας Κώστα Τσούπρο, τον αρχηγό Δημήτρη Στασινόπουλο και τον νεαρό αριστερό μπακ Μάριο Καρλατήρα που εξαργύρωσε την καλή του χρονιά με αυτό το νέο συμβόλαιο.

Έτσι λοιπόν η ομάδα της Αρτάκης, κρατάει στο ρόστερ της βασικούς παίχτες, οι οποίοι και την νέα σεζόν θα κάνουν την διαφορά και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο τον ΑΟΝΑ!

“Αυτοί που έφυγαν”

Δεν έχουν λείψει και οι αποδεσμεύσεις ωστόσο στον ΑΟΝΑ, όπως είναι λογικό άλλωστε για κάθε ομάδα, με την ομάδα της Αρτάκης να έχει αποδεσμεύσει συνολικά 8 παίχτες έως τώρα. Πρόκειται για τους: Γκέρσι Τόρα, Κώστα Κανάνι, Κώστα Χαλιώτη, Δημήτρη Ζουλιώτη, Ερτι Σεϊνταράς, Παρασκευά Λάζρι, Θανάση Ρεπετσά και Γιάννη Σιαράπη.

Η ίδια η διοίκηση του ΑΟΝΑ πάντως έβγαλε κοινή ανακοίνωση αποδέσμευσης για όλους τους παίχτες, λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κάθε ένα για τα όσα προσέφερε στην ομάδα, δείχνοντας έτσι πως με κανέναν παίχτη δεν προήλθε επεισοδιακό ‘διαζύγιο’.

“Το νέο αίμα”

Μεγάλο ενδιαφέρον όμως, το μεγαλύτερο ίσως, παρουσιάζουν οι κινήσεις των Αρτακιανών στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς έχουν έρθει σε συμφωνία και έχουν ανακοινώσει άτομα με πολύ πλούσιο βιογραφικό και μεγάλες φιλοδοξίες!

Η αρχή έγινε με τον έμπειρο τερματοφύλακα Ηλία Διαμαντή (φώτο πάνω), ο οποίος θα συνθέσει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Δημήτρη Ντουμάνη κάτω από τα δοκάρια και η συνέχεια ήρθε από την Εύβοια, με τον Παναγιώτη Σκριβάνο του Λάμπρου (φώτο κάτω), ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης, (αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον Αμαρυνθιακό ενώ έχει φορέσει την φανέλα και του Ηρακλή Ψαχνών στην Γ’ Εθνική) διαθέτοντας μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα!

Η συνέχεια έγινε με τον Ευβοιώτη αμυντικό Χαφ, Στάθη Λάμπρου (φώτο πάνω), ο οποίος αναμφίβολα πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση, καθώς μιλάμε για έναν παίχτη ο οποίος αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού όντας αρχηγός των ‘ερυθρόλευκων’ ενώ είχε υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Πειραιώτες πραγματοποιώντας και μία εμφάνιση με τη πρώτη ομάδα σε ματς κυπέλλου, ενώ είναι διεθνής και με όλα τα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας (από την Κ15 έως την Κ20), παράλληλα τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική με την φανέλα του Αήττητου Σπάτων και του Αιγάλεω!

Λίγο μετά την ‘βόμβα’ με την επιστροφή του Στάθη Λάμπρου στην Εύβοια, ο ΑΟΝΑ πραγματοποίησε ακόμη μία, ντύνοντας στα ‘ερυθροκίτρινα’ και τον επιθετικό Γιώργο Ιορδανίδη (φώτο κάτω), ο οποίος την χρονιά που πέρασε πραγματοποίησε 20 συμμετοχές με την φανέλα της Καβάλας, έχοντας 9 γκολ, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνισθεί σε ομάδες όπως η Κοζάνη, η Νίκη Βόλου, ο Παναιτωλικός, ο Αχαρναϊκός και Ο Πιερικός, καταγράφοντας σπουδαία καριέρα!

Επόμενη κίνηση για τον ΑΟΝΑ ακόμη μία από το ‘πάνω ράφι’, καθώς κατάφερε και έφερε στην Αρτάκη ακόμη έναν παίχτη με εμπειρία και πλούσιο βιογραφικό, πρόκειται για τον 28χρονο Φθιώτη επιθετικό Γιώργο Τσόφλιο (φώτο πάνω), ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στην Ερμιονίδα, ενώ στην Γ’ Εθνική έχει φορέσει τις φανέλες αρκετών ομάδων, μεταξύ αυτών ο Παναργειακός, ο Τηλυκράτης, ο Παναρκαδικός, ο Ιαλυσός, η Επισκοπή κ.α.

Πέραν των σπουδαίων αυτών κινήσεων, ο ΑΟΝΑ δίνει και τόπο στα νιάτα, και έτσι ήρθε σε συμφωνία και με τον νεαρό ταλαντούχο Χαφ, Βελισσάριο Βελή (φώτο κάτω), ο οποίος την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την φανέλα του ΑΟ Χαλκίς!

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ανακοίνωσαν οι Αρτακιανοί πριν από λίγες ώρες και κάπως έτσι έφτασαν τις 9 προσθήκες και κάπου εδώ φαίνεται πως το ‘παζλ’ ολοκληρώνεται σε έναν μεγάλο βαθμό.

Οι τελευταίες κινήσεις των Αρτακιανών αφορούν όλες την αμυντική γραμμή, με τον ΑΟΝΑ να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κεντρικό αμυντικό Γιώργο Γερογιάννη (φώτο στην μέση), ο οποίος την σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στην Καβάλα. Παράλληλα, έγινε ακόμη μία πολύ καλή κίνηση, με την προσθήκη του νεαρού Νίκου Μερτύρη (20 ετών, φώτο πάνω), ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και την σεζόν που πέρασε φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου! Τέλος, ο ΑΟΝΑ ανακοίνωσε ακόμη έναν νεαρό ποδοσφαιριστή (20 ετών επίσης), ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός Χαφ, και την σεζόν που μας πέρασε φόρεσε την φανέλα του Διγενή Νεοχωρίου, πρόκειται για τον Θανάση Καλτσά (φώτο κάτω).

Αυτές είναι οι μέχρι τώρα κινήσεις των Ευβοιωτών, με τους ‘νταμπλούχους’ να δείχνουν πως θα παλέψουν και θα κάνουν μία αρκετά φιλόδοξη προσπάθεια προκειμένου να διεκδικήσουν τους στόχους τους, οι οποίοι δεν είναι άλλοι πέραν του να προταγωνιστήσουν στην Γ’ Εθνική την νέα σεζόν!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ