Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΥΛΤΕΞ Λύκοι: Και με Ψάρρα στη νέα τους αρχή

Οι θρυλικοί “λύκοι” της Μακεδονίας έχουν επιστρέψει γεμάτοι όρεξη να γράψουν νέες σελίδες στην ιστορία τους. Ως αποτέλεσμα αυτού μάλιστα διακρίνεται η διάθεσή τους να χτυπήσουν παίκτες από το “πάνω ράφι” των χαμηλότερων κατηγοριών με ονόματα όπως ο Κώστας Ψάρρας να φτάνουν Δημοτικό Στάδιο Καλοχωρίου.

Η αγωνιστική σεζόν που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο (για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο) επιφυλάσσει μια μεγάλη επιστροφή στα αγωνιστικά πράγματα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Καθώς οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι είναι και πάλι εδώ μετά από 18 χρόνια απουσίας από το προσκήνιο.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι της προσπάθειας αυτής προΐσταται μια παρέα πολύ νέων ανθρώπων, η οποία έχει μέσο όρο ηλικίας τα 22 έτη και πάμπολλες φιλοδοξίες να διανθίζουν τις βλέψεις της για το καινούριο ταξίδι της ιστορικής ομάδας που μόλις επανιδρύθηκε και ξεκινά το καινούριο της ταξίδι.

Για να πραγματοποιηθούν όμως τα παραπάνω που ακούγονται και είναι πολύ ρομαντικά, αφού ως μόνο γνώμονα τους έχουν την αγάπη μιας ομάδας ανθρώπων για το ποδόσφαιρο, χρειάζεται να υπάρξουν και άνθρωποι που θα μπουν στο χορτάρι για να παλέψουν για τη φανέλα και αυτά που ονειρεύονται.

Σε αυτόν τομέα, τις μεταγραφές, είναι που κλέβουν μάλιστα τις εντυπώσεις οι προσφάτως επανακάμψαντες Θεσσαλονικείς. Αφού μέσα σε μόλις μία εβδομάδα έχουν πραγματοποιήσει επτά κινήσεις αποδεικνύοντας ότι θα αποτελέσουν ισχυρό πόλο έλξης για πολλούς παίκτες από τις χαμηλότερες κατηγορίες φέτος το καλοκαίρι.

Πρώτος ντύθηκε στα χρώματα της ομάδας ο 38χρονος προπονητής Γεράσιμος Κάντας που με την εμπειρία του και στο κομμάτι του scouting ανέλαβε να οδηγήσει την “αγέλη” των ΥΛΤΕΞ, που αυτόν τον καιρό δημιουργείται, στους νέους της προορισμούς. Ενώ την έλευση του ακολούθησαν ο 20χρονος Γιαννιώτης μέσος Αλέξανδρος Κυρτζόγλου με παραστάσεις το πρωτάθλημα της Super League μέσω των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα, ο επίσης 20χρονος αμυντικός Κυριάκος Τσιουλιάης από τον ΠΑΣ Μετσόβου, ο πρώην παίκτης των τμημάτων υποδομής του Άρη Παναγιώτης Αξινιάρης, ο 21χρονος και προερχόμενος από την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου Δημήτρης Σαπουνάκης, ο μέχρι πρότινος παίκτης του Αγίου Γεωργίου και έτερος μέσος Λάζαρος Βαΐτσας και ο Κωσταντίνος Ψάρρας ο οποίος ανακοινώθηκε προ ολίγων ωρών και φέρνει τις αποσκευές του εικόνες από τη Γ’ Εθνική και τον ξακουστό Αγροτικό Αστέρα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των ΥΛΤΕΞ Λύκων για το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα, Κώστα Ψάρρα:

Οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Κωνσταντίνο Ψάρρα για τη σεζόν 2023/24.

Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Ψάρρα από την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.

Ο Ψάρρας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Ευόσμου το 2002 και μετέπειτα αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Αγροτικού Αστέρα και του Ντίνου Κούη.

Στα 15 του έκανε ντεμπούτο στην Α1′ με τη φανέλα του Βορρά Αμπελοκήπων, την ίδια στιγμή που με την ομάδα νέων είχε σκοράρει 25 γκολ στο πρωτάθλημα! Ακολούθησε ένα πέρασμα στην ιταλική ομάδα Polisportiva Vigor Perconti, έχοντας και παραστάσεις από την Γ’ Εθνική Ελλάδος με τη φανέλα του Άρη Παλαιοχωρίου και Αγροτικού Αστέρα.

Κωνσταντίνε καλώς ήρθες στην ομάδα μας!”

Την ανακοίνωση βέβαια του Ψάρρα συνόδευσαν και σχετικές δηλώσεις του παίκτη για τη νέα του επαγγελματική στέγη.

Ακολουθούν όσα είπε:

Πίστη στο Θεό και απαντήσεις μέσα στο γήπεδο! Πάμε ΥΛΤΕΞ! Χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ