Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΥΛΤΕΞ Λύκοι: Ηχηρή μεταγραφική κίνηση για τα δεδομένα της κατηγορίας! (pics)

Οι υπεύθυνοι των ΥΛΤΕΞ συνεχίζουν τη στελέχωση του ρόστερ τους, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν θέλοντας να πρωταγωνιστήσουν στη Γ κατηγορία της ΕΠΣΜ.
Νέα μεταγραφή για την ομάδα ο Γιάννης Οικονόμου.


 

Μεταγραφή…από το πάνω ράφι!
Η διοίκηση των ΥΛΤΕΞ Λύκων
ολοκλήρωσε μία πολύ δυνατή μεταγραφή, καθώς ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον 33άχρονο πολύπειρο επιθετικό Γιάννη Οικονόμου.

Ο Οικονόμου έχει μεγάλη εμπειρία από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καρδίτσας, αλλά και των επαγγελματικών κατηγοριών και σίγουρα έρχεται στη Θεσσαλονίκη και στους ΥΛΤΕΞ να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέση.

Στα μάτια του Καρδιτσιώτη επιθετικού, οι ιθύνοντες της ομάδας είδαν ένα πλούσιο βιογραφικό με πολλές και σημαντικές εμφανίσεις, αλλά και με πολλά γκολ στο ιστορικό του κάνοντάς τους να τον αποκτήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Γιάννης Οικονόμου το 2016-2017 όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΣ Απιδιάς Καρδίτσας στην Β κατηγορία της ΕΠΣ Καρδίτσας σημείωσε 48! τέρματα σε 17 συμμετοχές.

Ο Οικονόμου με τη φανέλα του ΑΣ Απιδιάς Καρδίτσας (Β’ κατηγορία Ε.Π.Σ.Κ)
Πρωταθλητής με τη φανέλα του Αστέρα Καρδίτσας (2018-2019)

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση των ΥΛΤΕΞ Λύκων και οι πρώτες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή μέσα από τα social media της ομάδας.

«Οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Οικονόμου για τη σεζόν 2023/24.

Ένας επιθετικός με τεράστια εμπειρία από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Καρδίτσας αλλά και από τη Δ’ και τη Γ’ Εθνική θα ενισχύσει την προσπάθεια μας την σεζόν που έρχεται.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΡ Καρδίτσας το 2008 με την φανέλα της οποίας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Β’ ΕΠΣ Καρδίτσας.
Έπειτα, αγωνίστηκε το διάστημα 2010-12 στον ΑΟΚ Καρδίτσας ( Δ’ και Γ’ Εθνική κατακτώντας και το κύπελλο ΕΠΣΚ το 2010). Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν το 2013 ο Ήφαιστος Καρδίτσας, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α1′ ΕΠΣΚ.
Το 2015 μεταπήδησε στον Αστέρα Καρδίτσας ενώ την σεζόν 16-17 φόρεσε τα χρώματα του ΑΣ Απιδιάς Καρδίτσας, πετυχαίνοντας στην Β’ ΕΠΣΚ, 48 τέρματα σε 17 παιχνίδια!
Στην συνέχεια, επέστρεψε στον Αστέρα Καρδίτσας με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ και ήταν φιναλίστ κυπέλλου δύο φορές, το 2018 και το 2019. Την δεύτερη χρονιά αναδείχθηκε και πάλι πρώτος σκόρερ στην Α1′ ΕΠΣΚ.
Γιάννη καλώς ήρθες στην ομάδα μας»!

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την μεταγραφή του:
«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που αποτελώ κομμάτι της οικογένειας των ΥΛΤΕΞ.
Ελπίζω σε μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ