Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ: Συμφωνία Λιβάι – Λανς (;)

Αναβρασμό στα ελληνικά media και τις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ αναμένεται να προκαλέσει η είδηση που δημοσίευσε πριν από μερικά λεπτά η γαλλική εφημερίδα “la voix du Nord”, η οποία αναφέρεται στο θέμα Γκαρσία λέγοντας πως ήρθε σε συμφωνία με τη Λανς.

Η πολύκροτη υπόθεση της πιθανής αποχώρησης του Λιβάι Γκαρσία από το δυναμικό της ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι φαίνεται πως μπαίνει στην τελική της ευθεία, εφόσον αποδειχθεί ότι ισχύουν τα γραφόμενα από τη γαλλική εφημερίδα “la voix du Nord” γεγονότα.


ΌΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Η Λανς έχει να τελειώσει κάποιες υποθέσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτό δεν θα επισπεύσει τα πράγματα για να φέρει τον Λιβάι Γκαρσία, παρόλο που οι συζητήσεις συνεχίζονται μεταξύ των ομάδων και ο παίκτης συμφωνεί να έρθει. Απομένει να συμφωνήσουν στα οικονομικά“.


 

Συγκεκριμένα, οι Γάλλοι αναφέρουν ότι ο Λιβάι που αποτελεί τον κορυφαίο στόχο της Λανς για το 9, τα έχει βρει σε ότι αφορά τον ίδιο και τη μετακίνηση του στην ομάδα της Ligue 1. Κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ τοποθετείται πια στο ρόλο του ανίσχυρου στην τριμερή αυτή διαπραγμάτευση, αφού οι υπόλοιποι συνομιλητές της έχουν συμφωνήσει για τα μεταξύ τους.


Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΛΑΝΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ (ΜΕΡΟΣ 1)

Μιλάω τακτικά με τον τεχνικό διευθυντή, Γκρεγκορί Τιλ και τον general manager, Αρνό Πουί. Όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να έχουν έχουν πλήρη ομάδα το συντομότερο δυνατό, αλλά ξέρω τι είναι η μεταγραφική περίοδος. Δεν είναι εύκολο, το βλέπουμε σε άλλους συλλόγους.”


 

Πλέον, σύμφωνα και με τα προαναφερθέντα δεν υπάρχουν και πολλοί δρόμοι για την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αρνηθεί την προσφορά ακόμα και αν αυτή καλύπτει τις απαιτήσεις της. Βέβαια έτσι θα ρισκάρει τις σχέσεις της με τον παίκτη που δεν είναι και δεδομένο ότι θα παραμείνουν καλές αν τα πράγματα εξελιχθούν έτσι. Ενώ επιτακτική γίνεται πλέον και η πρόταση ανανέωσης στον παίκτη που κατατάσσεται ανάμεσα στους πιο χαμηλόμισθους της ομάδας λαμβάνοντας ένα ποσό γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ ετησίως.


Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΛΑΝΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ (ΜΕΡΟΣ 2)

Υπάρχουν ακόμα μια – δυο περιπτώσεις με τους οποίους δουλεύουμε και θέλουμε να προχωρήσουμε. Ελπίζω να έχουμε καλά νέα τις επόμενες ημέρες


 

Να θυμίσουμε ότι η Λανς έχει λάβει τις τελευταίες ημέρες ένα ποσό που κυμαίνεται κοντά στα 80 εκατομμύρια προκειμένου να αποδεσμεύσει τον Σέκο Φοφανά (Αλ Νασρ) και τον Λόις Οπέντα (Λειψία) που ήταν και ο βασικός της κεντρικός επιθετικός. Ως εκ τούτου οι Γάλλοι έχουν άμεση ανάγκη για κάποιον που θα καλύψει το κενό του Οπέντα και έχουν και αρκετά χρήματα ώστε να τον προσελκύσουν. Κάτι που δεν συμφέρει την “Ένωση”, αφού είναι πιθανό η απέναντι πλευρά να μην φοβηθεί να κάνει την οικονομική υπέρβαση που η ελληνική ομάδα απαιτεί.

Κλείνοντας επαναλαμβάνουμε ότι οι πληροφορίες μεταφέρονται με κάθε επιφύλαξη από πλευράς μας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ