Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Μαρσέλο: Μια νύχτα που δε θα ξεχάσει ποτέ

Μια πολύ άσχημη εμπειρία είχε ο πάλαι ποτέ “αστέρας” της Ρεάλ Μαδρίτης τα ξημερώματα στον αγώνα της Φλουμινένσε με την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Καθώς ο Βραζιλιάνος πραγματοποίησε άθελά του ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα επάνω στον Λουτσιάνο Σάντσεζ.

Το κόκκινο της κάρτας που δέχθηκε ο Μαρσέλο, το πορτοκαλί του φορείου που πήρε τον Σάντσεζ και οι εκατέρωθεν λυγμοί συνθέτουν ένα τοπίο που για λίγα δευτερόλεπτα απέπνεε άκρατο πόνο. Προς τιμήν του και όπως αναμενόταν να συμβεί ο για πολλούς κορυφαίος αριστερός μπακ στην ιστορία του ποδοσφαίρου έσπευσε λίγη ώρα αργότερα να ζητήσει συγνώμη από τον αντίπαλο μέσω των social media του. Κάτι που εννοείται βέβαια πως έκανε και εντός των τεσσάρων γραμμών και μέχρι ο παίκτης της Αρχεντίνος να μεταφερθεί εκτός γηπέδου.

Photo credits: Marcelo (Instagram account)

Η στιγμή ήταν τρομερά δύσκολη για όλους όμως είναι ξεκάθαρο πως ενώ ο Μαρσέλο βρισκόταν για χρόνια στη μεγαλύτερη πηγή αντιαθλητικού ποδοσφαίρου των ημερών μας δεν επηρεάστηκε από αυτό με αποτέλεσμα να κερδίζει λίγους ακόμη από την ήδη υπάρχουσα συμπάθεια μας.

Photo credits: OneFootball (Facebook account)

Κλείνοντας, είναι πολύ όμορφο να βλέπεις ακόμα και σε τέτοιες στιγμές πως το ποδόσφαιρο φέρνει κοντά τους ανθρώπους και οδηγείται μέσω αυτού στην πρόοδο του “κλαίγοντας” παράλληλα όταν πληγώνεται.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ