Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Α.Ο.Ν. Αρτάκης: Δυναμώνει με Σέχου η ομάδα της Αρτάκης

Μια πολύ σημαντική κίνηση πραγματοποίησε ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης που υπογράφοντας τον Χρήστο Σέχου ανεβαίνει ένα ακόμα επίπεδο όσον αφορά του αγωνιστική της ποιότητα.

Ο Ερετριανός επιθετικός φέρνει στους νταμπλούχους Ευβοίας την εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο που τους είναι απαραίτητη ώστε να προοδεύσουν. Όπως προκύπτει από πληροφορίες ο Σέχου είχε κρούσεις και από ομάδες της Super League 2. Όμως τελικά επέλεξε την Αρτάκη ως επόμενο προορισμό της καριέρας του και ήρθε με αυτόν τον τρόπο πολύ πιο κοντά στην ιδιαίτερη πατρίδα του σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η ανακοίνωση: 

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του και μεταγραφής με τους ποδοσφαιριστη Σέχου Χρήστο.

Ο Χρήστος Σέχου αγωνιζεται ως Επιθετικός κατάγεται από την Ερέτρια Ευβοίας και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού Κ15-Κ19 . Στη συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Παναθηναϊκού μέχρι το 2020 και ακολούθησε εξάμηνος δανεισμός με προοπτική μεταγραφής στην Μπολόνια Serie A’ Ιταλίας , τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε με τις ομάδες των Αιγάλεω , Άγιο Νικόλαο και Πανιώνιο την περσινή χρόνια .

Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας την φετινή Ποδοσφαιρική Χρόνια 2023 – 2024.

Πληροφορίες για την εξέλιξη του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας της Εύβοιας μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ