Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Σουηδία – Η.Π.Α.: Ιστορικός αποκλεισμός για τις Αμερικανίδες

Με μια πολύ μεγάλη έκπληξη έκλεισε η δεύτερη μέρα της φάσης των 16 αφού οι Σουηδέζες απέκλεισαν από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου τις πολύπειρες Αμερικανίδες νικώντας τες με 5-4 στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Το πρώτο προδιαγεγραμμένο ντέρμπι των νοκ άουτ αυτού του τουρνουά έκρυβε πάμπολλες συγκινήσεις, μια σαδιστική αλληλουχία συναισθημάτων και ένα επικό και εξόχως μοναδικό, για δύο λόγους, φινάλε. Αρχικά να πούμε τον πρώτο. Οι Η.Π.Α. έμειναν εκτός Μουντιάλ για πρώτη φορά στην ιστορία τους πριν τα ημιτελικά. Ενώ ο δεύτερος είναι αδιαμφισβήτητα η χρήση VAR που έγινε στο τελευταίο πέναλτι των Σουηδέζων προκειμένου να εξακριβωθεί αν η μπάλα πέρασε ή όχι τη γραμμή.

Photo credits: SPORTBIBLE (IG account)

Σε σχέση με τον αγώνα τώρα τα πράγματα κινήθηκαν στο συνηθισμένο μοτίβο των πρώτων αγώνων της φάσης των 16. Ο ισχυρός δηλαδή του ζευγαριού (ΗΠΑ) πήρε την κατοχή στα δικά του πόδια και έβαλε το έτερο ήμισυ του ζευγαριού στην άβολη θέση του αμυνόμενου για 90 λεπτά. Στη διάρκεια αυτών τα κορίτσια της “αστερόεσσας” βρήκαν το δοκάρι μετά από κόρνερ στο 34′ με την κεφαλιά της αρχηγού Λίντσεϊ Οράν και τη Μούσοβιτς πάντα σε επίκαιρη θέση να αποκρούει κάθε τους προσπάθεια. Όπως συνέβη δηλαδή τόσο στο 55′ και πάλι σε σουτ από κοντινή απόσταση της Οράν όσο και στο 88′ σε κεφαλιά εξ επαφής της Άλεξ Μόργκαν. Κάπως έτσι το ενενηντάλεπτο αλλά και η παράταση ολοκληρώθηκαν με το μηδέν να περικλείει κάθε προσπάθεια που έγινε εκατέρωθεν για κάποιο γκολ.Photo credits: FIFA Women’s World Cup (IG account)

Η εξέλιξη αυτή κατέστησε αναπόφευκτη την κατάληξη της αναμέτρησης στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι αρχικές αριστουργηματικές εκτελέσεις κορύφωσαν την αγωνία. Τόσο που έπειτα ακολούθησαν οι στραβοκλωτσιές και απογοητευτικές εκτελέσεις. Ράπινο και Σμιθ έστειλαν τη μπάλα απελπιστικά άουτ. Ενώ η Ο’ Χάρα σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι της Μούσοβιτς δίνοντας την ευκαιρία Χούρτιγκ που εκτελούσε για τις Σκανδιναβές να τελειώσει το παιχνίδι. Έτσι και έγινε. Η Σουηδία ήταν πλέον στα προημιτελικά με τον πιο δραματικό τρόπο από όσους μπορούσαν να επιβληθούν όπως αναφέρουμε και παραπάνω.

Έτσι, λοιπόν η ιστορία γράφει τέλος καριέρας για τη Μέγκαν Ράπινο με έναν ιδιαίτερα στενάχωρο τρόπο.  Στον αντίποδα οι Σουηδέζες ετοιμάζονται για την Ιαπωνία που δεν αστειεύεται και δεν πρόκειται να συγχωρεθεί την τυχον φοβική στάση που μπορεί να έχουν.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ