Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Με Ιχεανάτσο MVP προκρίθηκε στην επόμενη φάση

Δίχως να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και με σωστό ποδόσφαιρο, η Λέστερ πέρασε στην επόμενη φάση του Carabao Cup αφού νίκησε με 2-0 εκτός έδρας την Μπάρτον. Η Τρανμίρ Ρόβερς είναι η επόμενη αντίπαλος.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι «Αλεπούδες» είχαν την πλήρη κατοχή της μπάλας και απειλούσαν προκειμένου να βρουν το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά, κάτι που κατάφεραν αρκετά νωρίς. Συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό, μετά από εξαιρετική σέντρα του Ολμπράιτον από τα δεξιά, ο Ιχεανάτσο με εξαιρετική κίνηση και με γυριστό, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπλάκμαν, γράφοντας το 1-0.

Η πίεση της ομάδας του Μαρέσκα ήταν ασφυκτική, με την κατοχή να φτάνει μέχρι και το 70% πριν την λήξη του ημιχρόνου και αυτό αξιοποιήθηκε σε δεύτερο γκολ στο 45+2′ από τον Ντίντι, μετά από ασίστ του Ιχεανάτσο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάρτον έπαιξε λίγο πιο δυνατά και με την στήριξη των φιλάθλων της, επιχειρούσε κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να καταγραφούν ως κλασσικές. Το σφύριγμα της λήξης έφερε την νίκη αλλά και την πρόκριση με το τελικό σκορ 2-0, με την Τρανμίρ Ρόβερς να είναι η επόμενη αντίπαλος σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε πριν από λίγο.

Η επόμενη υποχρέωση για την Λέστερ είναι το Σάββατο και στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) όπου θα δώσει το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της στην φετινή Championship, απέναντι στην Χάντερσφιλντ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ