Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Πρόωρος αποκλεισμός για τη Σάκκαρη στο Μόντρεαλ (VIDEO)

Μετά την ήττα τον τελικό του Citi Open, η Μαρία Σάκκαρη δέχτηκε πρόωρο αποκλεισμό στο Μόντρεαλ απέναντι στην Ντανιέλ Κόλινς με 2-0 (6-4, 6-2) και έμεινε εκτός από το National Bank Open.

Λίγα 24ωρα μετά τον τελικό της Ουάσινγκτον με αντίπαλο την Γκοφ, η Σάκκαρη δέχτηκε τον πρόωρο αποκλεισμό στο Μόντρεαλ από την Αμερικανίδα Ντανιέλ Κόλινς, Νο48 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αντιμετώπισε για ακόμη μια φορά πρόβλημα στο σερβίς, με την Αμερικανίδα να μην είναι ανώτερη στο ματς, αλλά να έχει τις λύσεις στα κρίσιμα σημεία.

Η Νο8 του κόσμου υπέστη ένα σοκ στο πρώτο σετ, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-1, όμως στη συνέχεια μπόρεσε να ανακάμψει και να επανέλθει στο παιχνίδι, φτάνοντας το σκορ στο 5-4. Το σερβίς της όμως, την πρόδωσε στο 10ο game και έτσι η Κόλινς έκανε το break για να πάρει το σετ με 6-4 και να κάνει το 1-0.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε ιδανικά με break για τη Σάκκαρη, αλλά η απάντηση της Αμερικανίδας ήταν άμεση με δικό της break για το 1-1. Η Κόλινς κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο και το break που πέτυχε η Σάκκαρη για το 3-2 ήταν το τελευταίο κερδισμένο της game, καθώς με ένα σερί 3-0, η Νο48 του κόσμου έκανε το 6-2 και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ