Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Χάρι Κέιν: Αίσιο τέλος στο “μαρτύριο”

Ο Χάρι Κέιν δεν πρέπει να θεωρείται πια παίκτης της Τότεναμ. Η Μπάγερν Μονάχου απέσπασε εκ νέου τη συγκατάθεση του και η πιο ενδιαφέρουσα μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού είναι πλέον γεγονός.

Οι τελευταίες 24 ώρες κατέστησαν ιδιαίτερα σημαντικές για το την υπόθεση “Χάρι Κέιν – Μπάγερν Μονάχου”. Αφού χθες το πρωί ήρθαν σε συμφωνία Τότεναμ και Μπάγερν Μονάχου. Ενώ σήμερα οι “Βαυαροί” απέσπασαν και πάλι τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή.

Κάτι που αν και μοιάζει εύκολο δεν ήταν δεδομένο, αφού όταν επανερωτήθη ο Κέιν για το κατά πόσο θέλει να μεταβεί τελικά στο Μόναχο, εκείνος παρουσιάστηκε διστακτικός σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Ιταλός δημοσιογράφος έκανε γνωστή τη θετική τελική εισήγηση του Άγγλου επιθετικού και κάποιες λεπτομέρειες του “deal”. Σε αυτές ανήκουν τα 120 εκατομμύρια ευρώ που τελικά θα λάβουν τα “σπιρούνια”, τα τέσσερα χρόνια που θα διαρκέσει το συμβόλαιο, η προγραμματισμένη για σήμερα πτήση στη Γερμανία και τα αναμενόμενα ιατρικά.


UPDATE: Αίρεται η άδεια που είχε παρασχεθεί στον Κέιν από την Τότεναμ προκειμένου αυτός να ταξιδέψει στο Μόναχο και να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του. Ο ίδιος παραμένει κοντά στο αεροδρόμιο περιμένοντας πιθανή αλλαγή στάσης της μέχρι στιγμής ομάδας του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ