Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Παναιτωλικός: Έφερε Μπαλντασάρα από τη χώρα των “muchachos”

Τα ανέκαθεν “καρποφόρα” εδάφη της παγκόσμιας πρωταθλήτριας συχνά αποτελούν πεδίο δράσης των τμημάτων scouting των ελληνικών ομάδων που “ξεψαχνίζοντας” την περιοχή φέρνουν στη χώρα μας ταλέντα όπως ο Φράνκο Μπαλντασάρα.

Η ιδιοκτησία της ομάδας του Αγρινίου μπορεί να άλλαξε, η μεταγραφική πολιτική ποτέ. Πρόκειται για μια ομάδα με παράδοση στις αποκτήσεις ποδοσφαιριστών από τα εδάφη της Λατινικής Αμερικής αλλά και των μικρότερων χωρών της κεντρικής Αμερικής. Την κατεύθυνση αυτή εξυπηρετεί και η μετακίνηση του Μπαλντασάρα που όντας στα 25 του συναντά για πρώτη φορά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μέσα από τη συμμετοχή του στη Super League με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Η ανακοίνωση:

Ο Φράνκο Μπαλντασάρα (Franco Baldassarra) αποκτήθηκε με ετήσιο δανεισμό από την Platense έως τον Ιούνιο του 2024 με οψιόν αγοράς. Γεννήθηκε στις 29.09.1998 στην Αργεντινή και αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά από τα τμήματα υποδομής της Platense, κάνοντας την πρώτη εμφάνισή του στην επαγγελματική ομάδα το 2019. Έκτοτε έχει ξεπεράσει.” τις 90 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ