Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Λίβερπουλ: “Έκλεψε” τον Καϊσέδο από την Τσέλσι

Δεν υπάρχει προηγούμενο αυτού που συμβαίνει στην Τσέλσι τα δύο τελευταία δύο καλοκαίρια. Παίκτες ακούγονται, πλησιάζουν και τελικά καταλήγουν σε άλλες ομάδες που επίσης τους προσέγγισαν και κατάφεραν έχοντας περισσότερα ή καλύτερα επιχειρήματα να τους πείσουν.

Πέρυσι ήταν η Μπαρτσελόνα αυτή που γινόταν ο τελικός προορισμός αρκετών από τους ποδοσφαιριστές που φαινόταν να θέλει, φτάνοντας μάλιστα κοντά, η Τσέλσι. Φέτος με τους “μπλε” και πάλι στο ρόλο του “θύματος” είναι ένας πιο άμεσος αντίπαλος αυτός που φορά το “κουστούμι” του “θύτη”. Πρόκειται για τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία ενώ κοιτούσε τον Ρομέο Λάβια της Σαουθάμπτον ως ένα από τα τελευταία πρόσωπα που θα συμπεριλάβει στο ολικό “rebuild” του κέντρου της, τώρα “έκλεισε” αστραπιαία και εντελώς ξαφνικά τον Μόιζες Καϊσέδο της Μπράιτον.

Οι “γλάροι” που μέχρι χθες είχαν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή κατέστησαν σαφές προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι το βράδυ της Πέμπτης ο Καϊσέδο θα παραχωρούνταν σε όποιον έκανε τη μεγαλύτερη προσφορά. Έτσι, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ που διακαώς ψάχνει παίκτη για το κέντρο της έκαναν τις προσφορές τους. 115 εκατομμύρια ευρώ οι “Λονδρέζοι”, 127 εκατομμύρια ευρώ οι “κόκκινοι”. Η διαφορά σημαντική. Οι “reds” ήταν πλέον “αγκαλιά” με μια πολύ ποιοτική λύση για τις θέσεις που “πονούν”. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν αναφέρεται κάπου επαναπροσφορά της Τσέλσι.

Για αυτό και πριν λίγα λεπτά στην πρώτη του συνέντευξη τύπου για τη σεζόν ο Γιούργκεν Κλοπ δεν φοβήθηκε να επισημοποιήσει τη συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα του και τη Μπράιτον. Η μεγάλη ειρωνία μάλιστα είναι ότι η παραδοχή του Κλοπ ήρθε στην “press conference” του αγώνα που αναμένεται να διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο ανάμεσα στις δύο ομάδες για την 1η αγωνιστική της Premier League 2023/24.


UPDATE: Ο Καϊσέδο ρίχνει “άκυρο” στη Λίβερπουλ και θέλει Τσέλσι.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ