Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Δόξα Ασσήρου: Παίρνει τον «ογκόλιθο» του Θερμαϊκού Θέρμης για το κέντρο της άμυνας! (pics)

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές προσθήκες για την ομάδα της Δόξας Ασσήρου ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ. Αυτή τη φορά οι ιθύνοντες της ομάδας, ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον 34χρονο έμπειρο πρώην κεντρικό αμυντικό του Θερμαϊκού Θέρμης Γιάννη Μπέσσα.


 

Η προσθήκη του Μπέσσα στην άμυνα, θα δώσει την εμπειρία που χρειάζεται η ομάδα και σε συνεργασία με τους υπόλοιπους αμυντικούς θα αποτελέσουν τη σταθερότητα στο αμυντικό κομμάτι, όπου είναι πολύ βασικό για την επιτυχία της ομάδας.

Ο Αθλητικός Κόσμος επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή της Δόξας όπου έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Είμαι χαρούμενος που αυτή τη νέα ποδοσφαιρική σέζον θα βρίσκομαι σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους και απαιτήσεις. Ο πήχης της κατηγορίας αλλά και του ομίλου έχει ανέβει σε υψηλά στάνταρ και γι’ αυτό ήδη προετοιμαζόμαστε να δείξουμε από την αρχή ένα δυνατό σύνολο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Είμαστε μία ομάδα με αρκετούς έμπειρους αλλά και νέους ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσουμε να πάμε την ομάδα ψηλά. Διοίκηση, προπονητικό team και ποδοσφαιριστές, καλούμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να είναι δίπλα μας ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Στη Δόξα Ασσήρου ο 34χρονος αμυντικός, θα βρεθεί και πάλι με τον τερματοφύλακα Μάκη Καραβελλίδη μετά και την κοινή τους πολύ επιτυχημένη πορεία με τον ΠΟ Τρίγλιας.

 με τον νυν συμπαίκτη του στη Δόξα Ασσήρου, Μάκη Καραβελλίδη
ΠΟ Τρίγλιας – Κυπελλούχος 2016-17

Who is Who Giannis Bessas

Ο Γιάννης Μπέσσας γεννήθηκε στις 10/5/1989 και κατάγεται από τη Λαμία. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ένωση 2010, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Λαμία με σημαντικές παραστάσεις και εμπειρίες για όσο καιρό βρισκόταν εκεί. Έπειτα από τον ΠΑΣ Λαμία, έχει καταγράψει μία ανοδική πορεία στην καριέρα του με πολλές και μεγάλες επιτυχίες.

Αγωνίστηκε επίσης στον ΠΟ Μαλεσίνας, στον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου και στον Π.Σ Αγρότη Λιανοκλαδίου.
Στη συνέχεια μετακόμισε στην ΕΠΣΧ και το Στρατώνι, ενώ την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για τον ΠΟ Τρίγλιας όπου έμεινε για 3 σεζόν. Εκεί έκανε σπουδαίες εμφανίσεις, ήταν ένας εκ των αρχηγών της ομάδας και πανηγύρισε διαδοχικές ανόδους από την ΕΠΣΧ στη Γ’ εθνική το 2017-2018 και την επόμενη χρονιά μία ακόμη ιστορική άνοδο στη Football League, αλλά και το κύπελλο ΕΠΣ. Χαλκιδικής τη σεζόν 2016-2017.

Το καλοκαίρι του 2019 πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟ Κουφαλίων στη Γ Εθνική, πραγματοποιώντας και εκεί πολύ καλές εμφανίσεις.
Ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός στην καριέρα του Γιάννη Μπέσσα ήταν ο Αστέρας Τριποτάμου. Ο έμπειρος αμυντικός ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας τη σεζόν 2021-2022 ώντας ο αρχηγός της ομάδας. Με την ομάδα του Αστέρα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’Ερασιτεχνικής, το κύπελλο και την άνοδο στην Γ’Εθνική, αλλά το κυριότερο είναι πως κατάφερε να κέρδισει τον σεβασμό των φιλάθλων και των αντιπάλων ομάδων.
Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Μπέσσας φόρεσε τη φανέλα του Θερμαϊκού Θέρμης στη Γ’ Εθνική κατηγορία. 

Η επίσημη ανακοίνωση της Δόξας Ασσήρου:

«Παίχτης της Δόξας Ασσήρου είναι και επίσημα από σήμερα ο 34χρονος Γιάννης Μπεσσας!
Καλοσοριζουμε τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ασπρόμαυρα.
Καλώς ήρθες Γιάννη στην οικογένεια της Δόξας Ασσήρου!
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο!».

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ