Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ισπανία – Σουηδία: Δέκα λεπτά ήταν αρκετά για να μάθουμε τα πάντα

Ισπανία και Σουηδία τα έδωσαν όλα παλεύοντας μέχρι τελικής πτώσης για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό που εν τέλει “βάφτηκε” κόκκινη.

Η Νέα Ζηλανδία αποτέλεσε για τελευταία φορά σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο πεδίο μάχης φιλοξενώντας τις κοπέλες από την Ιβηρική και τη Σκανδιναβία.

Η αναμέτρηση για 81 λεπτά περιελάμβανε πολλές φάσεις στις οποίες δημιουργήθηκε αναταραχή στις δύο περιοχές. Όμως τότε η Παλουέγιο, η οποία λίγο πριν αντικατέστησε την άφαντη Πουτέγιας, σκόραρε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης που στο αμέσως επόμενο διάστημα πήρε εντελώς απροσδόκητη τροπή. Αφού στο 88′ η Μλόμκβιστ ισοφάρισε και η Καρμόνα στο 90′ έβαλε ξανά τη “ρόχα” στην κεφαλή χαρίζοντας της εν τέλει και το “εισιτήριο” για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής όπου θα περιμένουν είτε την οικοδέσποινα Αυστραλία είτε την πολλά υποσχόμενη Αγγλία.

Κλείνοντας, απάντηση στο ερώτημα του ποια χώρα θα καλύψει το κενό του δεύτερου συνδιεκδικητή του τίτλου θα δοθεί αύριο το μεσημέρι που θα ολοκληρωθεί και ο δεύτερος ημιτελικός που ξεκινά στη 13:00.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ