Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών: Το “άστρο” των “Ματίλντας”

Η Εθνική ομάδα της Αυστραλίας συνιστά αδιαμφισβήτητα την πιο αναπάντεχη συμμετοχή στην τελική τετράδα του εξελισσόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι κοπέλες από την Ωκεανία βρέθηκαν ωστόσο στην τετράδα στηριζόμενες σε ένα ρόστερ το οποίο αποτελείται από παίκτριες που αγωνίζονται σε κορυφαία πρωταθλήματα. Όπως είναι το αγγλικό, το σουηδικό και φυσικά το αμερικανικό που αυτή τη στιγμή διατηρεί τα “σκήπτρα”. Κορυφαία όλων όχι μόνο μέσα στην αυστραλιανή ομάδα αλλά και στο σύνολο των ποδοσφαιριστριών ανά τον κόσμο θεωρείται η Σαμ Κερ. Η φορ της Τσέλσι που οδήγησε την ομάδα της στην κατάκτηση της WSL αν και ήταν τραυματίας στο μεγαλύτερο μέρος του τουρνουά βοήθησε, όσο ήταν δυνατό, τη χώρα της να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί. Μάλιστα σκόραρε και ένα υπέροχο τέρμα κόντρα στην Αγγλία στον ημιτελικό. Δεν μπόρεσε βέβαια αυτό να ανακόψει την “προέλαση” των “λεαινών” προς τον τελικό.

Ωστόσο η προσπάθεια αυτή της Κερ αλλά και των υπολοίπων παικτριών που εκπροσώπησαν τη χώρα, επιβραβεύτηκε διπλά. Αφού ο το κοινό όχι μόνο συνέρευσε στο γήπεδο κατά χιλιάδες, αλλά έδωσε έδωσε και το “χρίσμα” της στήριξης του στα κορίτσια έναντι των αγοριών. Αφού πια τις “matildas” στο Instagram ακολουθούν 652.000 άνθρωποι. Ενώ η ανδρική εθνική ομάδα και το προφίλ της με το όνομα “socceroos” ακολουθείται από 312.000 λογαριασμούς.

Ακολούθως, η “δίψα” των Αυστραλών για τη διοργάνωση και κυρίως η πρόθεση τους να στηρίξουν με τον πιο άμεσο τρόπο που μπορούν την προσπάθεια που κάνουν οι συμπατριώτισσες τους εκφράστηκε και μέσα από την τηλεθέαση. Καθώς, ο αγώνας με την Αγγλία και τις παίκτριες της Σαρίνα Βίγκμαν έφτασε το 42%. Κάτι που σημαίνει ότι τον παρακολούθησαν 11 εκατομμύρια Αυστραλοί καθιστώντας τον το σπουδαιότερο τηλεοπτικό γεγονός στην ιστορία της χώρας.

Τέλος, δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η κατάληξη του μικρού τελικού που ξεκινάει στις 11:00 με αντίπαλο της Αυστραλίας τη Σουηδία, αλλά ξέρουμε πως οι πρώτες μεγάλες κερδισμένες πριν τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες που θα προκύψουν αύριο, είναι οι οικοδέσποινες αυτού του Μουντιάλ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ