Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γιορτάζει!

Πριν από 99 χρόνια στο Πρωτοδικείο του Βόλου «γεννιέται» ο σύλλογος της Νίκης Βόλου! Συγκεκριμένα στις 19 Αυγούστου του 1924 με τον αριθμό πρωτοκόλλου 551 ο σύλλογος των προσφύγων από την Ιωνία της Μικράς Ασίας παίρνει «σάρκα και οστά» με έδρα πλέον τη Νέα Ιωνία του Βόλου!

Η Γ.Σ. «Η ΝΙΚΗ» είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με όλη τη Μαγνησία, καθώς απασχολεί εκατοντάδες παιδιά στις ακαδημίες και αριθμεί συνολικά 10 αγωνιστικά τμήματα αναγνωρισμένα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!

Ο κόσμος της ομάδας είναι πάντα δίπλα και όλοι όσοι την αγαπούν αγωνίζονται με τον τρόπο τους για την ύπαρξη και την εξέλιξη της Νίκης Βόλου. Με αργά και σταθερά βήματα η Νίκη έχει εδραιωθεί ως μια αξιόλογη και υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού!

Τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της πλησιάζουν και άπαντες οι Νικιώτες ονειρεύονται ένα ακόμα λαμπρότερο μέλλον!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΝΙΚΗ μας γίνεται σήμερα 99 ετών. Ένα σκαλοπάτι πριν τα 100. Τόσα χρόνια ο σύλλογός μας παραμένει φάρος για τον αθλητισμό και την κοινωνία.

Ο Ελληνισμός της Μικρασίας, ήρθε και ριζώθηκε εδώ στον Βόλο. Από τη Μικρασία και το ξεριζωμό μέχρι σήμερα, η ΝΙΚΗ μας αποδεικνύει ότι οι αγώνες μέσα και έξω από τα γήπεδα δίνονται για να νικάμε. Πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μας. Να ξεπερνάμε τις προκλήσεις, να γινόμαστε καλύτεροι. Ως άνθρωποι πρώτα απ’ όλα. Οι αξίες μας είναι βασισμένες στο ευ αγωνίζεσθαι. Στηρίζονται πάνω στην προσφυγιά.

Ξέρoυμε τι σημαίνει πόνος. Ξέρουμε τι σημαίνει αγώνας. Ξέρουμε τι σημαίνει θυσία. Ξέρουμε τι σημαίνει ΝΙΚΗ!

Και στα…100 ακόμα πιο δυνατοί. Ακόμα πιο…ΝΙΚΗ!»

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ