Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Buzzer beater of Vida!!! (Video)

Σε ένα ματς-θρίλερ… αν και έκανε τα εύκολα δύσκολα, η ΑΕΚ κατάφερε να πανηγυρίσει στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, χάρη σε μία κεφαλιά του Κροάτη αμυντικού της, Ντομαγκόι Βίντα και να την αφιερώσει βέβαια στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή. 

 

Η Ένωση αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην OPAP Arena με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, πετυχαίνοντας δύο γκολ στα χασομέρια με τον Αραούχο (90+2′) και τον Βίντα (90+11′), ενώ οι Κροάτες είχαν προηγηθεί 0-2 με τον Σούταλο (45+2′) και τον Λιούμπισιτς (65′). Επόμενος αντίπαλος της ελληνικής ομάδας η Αντβέρπ, με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται στο Βέλγιο την ερχόμενη Τρίτη (22/08, 22:00) και τη ρεβάνς της Αθήνας να είναι προγραμματισμένη στις 30 Αυγούστου (22:00).

 

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Ρότα, Σιμάνσκι (67′ Γκατσίνοβιτς), Γιόνσον (76′ Μάνταλος), Άμραμπατ (67′ Ελίασον), Τσούμπερ (67′ Αραούχο), Πινέδα (76′ Γαλανόπουλος), Γκαρσία.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Μοχαράνι, Ριστόβσκι, Σούταλο, Λιούμπιτσιτς, Μπουλάτ, Μίσιτς, Σπίκιτς (86′ Μάριν), Μιχαϊλιτσένκο, Ιβανούσετς, Πέτκοβιτς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ