Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

«Διπλό» στην Σκωτία η ΠΑΟΚΑΡΑ και «έφυγε» για ομίλους!

Η ΠΑΟΚΑΡΑ ταξίδεψε στην Σκωτία για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Χαρτς και το πέτυχε, μιας και νίκησε με 2-1, κάνοντας την ρεβάνς της Τούμπας Ευρωπαϊκή γιορτή για την επιστροφή του, στους ομίλους του Conference League.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά, μιας και στο 6’ ο Σβαμπ έκανε ένα μαρκάρισμα, με τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι, το οποίο μετά από συζήτηση δόθηκε. Ο Σάνκλαντ ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με πολύ δυνατή εκτέλεση στη δεξιά γωνία του Κοτάρσκι.

Στο 10′ όμως, ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να δείξει τα “δόντια” του. Ο Ρόουλς γκρέμισε τον Ζίβκοβιτς και ο ρέφερι έδειξε ξανά το σημείο του πέναλτι, με τον Σβαμπ να εκτελεί στο 12′ και να ισοφαρίζει 1-1 για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία θεωρητικά θα έπρεπε να πάρει την ψυχολογία με το μέρος της έπειτα από αυτή την εξέλιξη, κάτι που έγινε, μιας και μετά από αυτό είχε ισορροπήσει αρκετά την αναμέτρηση. Το σκορ παρέμεινε στην ισοπαλία μέχρι και το ημίχρονο.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά για το γκολ που θα τον έβαζε οδηγό στο παιχνίδι αλλά δεν έβρισκε, πριν εμφανιστεί ο…σωτήρας Ζίβκοβιτς. Στο 75ο λεπτό ο Δικέφαλος πήρε το προβάδισμα στη Σκωτία με ένα καταπληκτικό γκολ του Σέρβου, δίνοντας το προβάδισμα, που έμελλε να παραμείνει έτσι και μέχρι το τέλος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ