Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Καρλίτος μίλησε ξανά και οδήγησε τον Τερζή σε παραίτηση

Η Λαμία επικράτησε 1-0 χάρις σε νέο γκολ του Καρλίτος κόντρα στον απογοητευτικό Άρη και συνέχισε αήττητη για δεύτερη σερί αγωνιστική, ενώ οι Θεσσαλονικείς έμειναν χωρίς βαθμό με τον Τολη Τερζή να παραιτείται από τον πάγκο της ομάδας.

Σε ένα πρώτο μέρος με ωραίο ρυθμό και φάσεις και από τις δύο πλευρές, ο Άρης είχε την κατοχή και δύο καλές στιγμές, μία με τον Μενέντεζ αρχικά στο 14′ και μία με τον Κάρλσον στον μισάωρο, ωστόσο δεν είχε την ουσία και οι Φθιωτοί που πίεζαν από την αρχή ψηλά και δημηουργούσαν κινδύνους στον Άρη, κατάφεραν και πήραν κεφάλι στο σκορ χάρις σε τέρμα του Καρλίτος, ο οποίος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και έχει 2 γκολ και 2 ασίστ στις πρώτες δύο ‘στροφές’ του πρωταθλήματος. Ο Σλίβκα κέρδισε την κόντρα, η μπάλα στρώθηκε στον Ισπανό και εκείνος με ωραίο τελείωμα εκτέλεσε τον Χουτεσιώτη και κάπως έτσι οι δύο ομάδες έφυγαν για τα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Άρης είχε ακόμη μεγαλύτερη κατοχή μπάλας, πίεσε ακόμη περισσότερο ωστόσο δεν βρήκε την ευκαιρία του και δεν ισοφάρισε ποτέ, με την Λαμία πάντως να έχει την μεγαλύτερη φάση και στο β’ μέρος, όταν ο Τσιλούλης σημάδεψε το δοκάρι του Χουτεσιώτη. Γενικότερα πάντως οι γηπεδούχοι περίμεναν πίσω από την μπάλα όπως ήταν λογικό, ήταν επικίνδυνοι στην κόντρα και δεν κινδύνεψαν καθόλου από τον κακό Άρη. Στο φινάλε αποβλήθηκε ο Σιμόν με δεύτερη κίτρινη για την Λαμία και έτσι οι γηπεδούχοι τελείωσαν την αναμέτρηση με 10 παίχτες!

Ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση από την Λαμία που μετά το ματς στο Βόλο πήρε βαθμούς ΚΑΙ κόντρα στον Άρη και έστειλε τον Τόλη Τερζή στην έξοδο, καθώς πριν από λίγο ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε επίσημα την παραίτηση του από τον πάγκο της ομάδας. Η σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ κακά για τον Άρη και άμεσα θα υπάρξουν αλλαγές προκειμένου να γυρίσει ο διακόπτης και να μην χαθεί άλλη μια σεζόν από τόσο νωρίς.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ