Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Στο τελευταίο ημίωρο καθάρισε τον Γρανίτη ο Αστέρας Καισαριανής (4 – 1)

Μπορεί το τελικό 4 – 1 να δείχνει πως ο Αστέρας Καισαριανής είχε ένα εύκολο απόγευμα στη Κρήτη απέναντι στον Γρανίτη, όμως μόνο έτσι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η προσπάθεια των Αθηναίων.

Οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές φάσεις στο πρώτο μέρος, όμως καμία τους δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα, με το 0 – 0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο β’ μέρος οι Καισαριανιώτες μπήκαν πιο δυνατά και στο 67′ έφτασαν στο 0 – 1 μετά από κόρνερ του Ραχίμ και κοντινή προβολή του Παληγεώργου. Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι πήραν μπροστά και με δημιουργία και πάλι του Ραχήμ έφτασαν στο 0 – 2 στο 72′ με τον Τζέλο. Στο 75′ ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας Σαπαλίδης θα κάνει το 0 – 3 με υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ. Στο 80′ οι Κρητηκοί θα κερδίσουν πέναλτι, με τον Δρακάκη να ευστοχεί και να μειώνει σε 1 – 3. Στο 93′ οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να κάνουν… θρίλερ το φινάλε, όμως το σουτ του Νάστου πήγε λίγο έξω. Τελικά οι φιλοξενούμενοι θα σημειώσουν και άλλο ένα τέρμα με δράστη τον Σμυρνάκη στο 95ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 4.

ΓΡΑΝΙΤΗΣ: Κορωνάκης, Βασιλάκης, Στεφανίδης (75’ λ.τρ. Νάστο), Κατσαρός, Παπακαστρήσιος, Κοτζαμιχάλης (75’ Ρουσάκης), Μαυρουδής (87’ Μεγαλακάκης), Χύσι, Αθανασιάδης, Παπαδάκης (83’ Τσούτσης), Δρακάκης (83’ Παπαδεράκης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Μιχελής, Χασιώτης, Λεβέντης, Μαραγκουδάκης, Μουσταφίδης (66’ Σμυρνάκης), Γεραγωτέλλης, Ζέλο (85’ Ψαραδέλης), Τζέλη (46’ Σταμούλης), Σαπαλίδης (90+2’ Χρυσανθόπουλος), Ραχίμ, Παληγεώργος (85’ Ρέντζης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ