Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τρίποντο στο «σπίτι» του και τώρα… Χαρτς!

Η Κηφισιά αντιστάθηκε απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά με Τζίμα σε καλή μέρα πήρε την νίκη με 2-1 μέσα στο γήπεδο της Τούμπας, πήρε την δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα και είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για την πρόκριση στους ομίλους του Conference League.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος ήταν πολύ δυνατός και έψαχνε το γκολ που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ, κάτι το οποίο δεν κατάφερε μέχρι λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ωστόσο, ο Μπάμπα Ράχμαν έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Μουργκ επιχείρησε να πλασάρει με τον Κρίστινσον να αποκρούει ασταθώς. Ο 17χρονος Τζίμας ήταν εκεί και κάνοντας μία υπέροχη προβολή, έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο σκορ, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με χαμόγελα.

Στο 75ο λεπτό, ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων για να χαμογελάσουν. Ο Λούμορ έκανε μία ωραία σέντρα από τα αριστερά, με τον Κοτάρσκι να κάνει κακή έξοδο, βλέποντας τον Μασούρα να παραβιάζει την εστία του με κεφαλιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τέρμα του Έλληνα άσου είναι το πρώτο της Κηφισιάς στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε καθόλου, έκανε το παιχνίδι του και κατάφερε να φέρει το ματς σε ισορροπία τρία λεπτά μετά με το αυτογκόλ του Τσάπαν, το οποίο έκρινε το αποτέλεσμα στο γήπεδο της Τούμπας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ