Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ansu Fati: Από το πουθενά… έγινε το ”Μπαμ”

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Fabrizio Romano, παίχτης της Brighton για τον επόμενο έναν χρόνο θα είναι ο Ansu Fati, καθώς οι ”Γλάροι” ήρθαν σε συμφωνία με την Barcelona για να τους παραχωρήσουν τον παίχτη με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Το σίριαλ κρατάει καιρό! Σχεδόν όλο το καλοκαίρι, υπήρχαν φήμες που περιτριγύριζαν το όνομα του 20χρονου Ισπανού. Πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον παίχτη και κάποιες μπήκαν στην διαδικασία να τον αγοράσουν. Manchester United, Tottenham, Paris Saint Germain ήταν οι ομάδες που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το Wonderkid της Barca, αλλά στο τέλος η Brighton ήταν αυτή που χαμογέλασε και κατάφερε να φέρει τον παίχτη στο Νησί.

Στόχος του Fati είναι να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, να καταφέρει να γυρίσει στην Barca ανανεωμένος και να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ του Xavi.

Ο Ansu Fati θα μείνει στην Brighton μέχρι τον Ιούνιο του 2024 με το συμβόλαιο του να μην περιλαμβάνει μελλοντική οψιόν  αγοράς, ενώ η ομάδα θα καλύψει ένα μεγάλο μέρος του μισθού του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ