Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Λιγκ Καπ: Τα… χρειάστηκε η Τσέλσι κόντρα στην Γουίμπλεντον (VIDEO)

Η Τσέλσι αν και έβαλε δύσκολα στον εαυτό της, στο τέλος επικράτησε της Γουίμπλεντον με ανατροπή (2-1) και πήρε την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ – Επόμενος αντίπαλος για τους «μπλε» η «επικίνδυνη» Μπράιτον.

Μπορεί η Τσέλσι να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά στο τέλος κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να γλιτώσει το «κάζο» με πρόωρο αποκλεισμό κόντρα στη Γουίμπλεντον.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο επέλεξε να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με τη βασική του ενδεκάδα και η ομάδα που αγωνίζεται στη League Two το εκμεταλλεύτηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Σάντεζ έδωσε πέναλτι στους φιλοξενούμενους και ο Τζέιμς Τίλι έκανε το 0-1 στο 19′. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Τσέλσι απάντησε με τον ακριβώς ίδιο τρόπο και ο Μαντουέκε ήταν εύστοχος από την «άσπρη» βούλα για να κάνει το 1-1 φέρει το ματς σε ισορροπία.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι «μπλε» έγιναν πιο απειλητικοί και με την είσοδο ορισμένων βασικών παικτών δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες (15 τελικές, 8 εκ των οποίων ήταν εστία) και τελικά βρήκαν το γκολ με τον Έντσο Φερνάντες να σκοράρει στο 72′ και να κάνει το 2-1, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του Ποτσετίνο.

Επόμενος αντίπαλος για την Τσέλσι η Μπράιτον, σε ένα παιχνίδι που χρειάζεται προσοχή για τους «μπλε», καθώς είναι μια «επικίνδυνη» και ποιοτική ομάδα που μπορεί να κάνει τη «ζημιά».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ