Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Πρόκριση όπως αρμόζει: Μάγκικα, ΠΑΟΚτσήδικα!

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός απέναντι στην Χαρτς μέσα στην Τούμπα, την «έσβησε» με 4-0 (συνολικό σκορ 6-1) και βρίσκεται θριαμβευτικά στους ομίλους του Conference League και στην αυριανή κλήρωση.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ιδανικά για τον Δικέφαλο, με την πίεση να είναι εμφανής στους Σκωτσέζους και οι ευκαιρίες να εμφανίζονται. Στο 13ο λεπτό, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με ένα πολύ δυνατό σουτ με το αριστερό του πόδι, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και σημείωσε την μεγαλύτερη ευκαιρία, πριν το πρώτο γκολ της βραδιάς. Ένα φάουλ στο 16′ και μία πανέξυπνη εκτέλεση από τον Τάισον, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Το φάουλ του Βραζιλιάνου ήταν συρτό, αιφνιδιάζοντας τους πάντες και χωρίς να μπορέσει να επέμβει ο Ζάντερ Κλαρκ, κοιτώντας απλά την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Η επίτευξη του τέρματος ήταν το ιδανικό σενάριο για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία πλέον κρατούσε την πρόκριση με τα δύο χέρια, αλλά δεν σταμάτησε στο ένα γκολ. Η πίεση ήταν συνεχόμενη στην άμυνα της Χαρτς και μετά από σέντρα, στο 23′ ο Μπράντον Τόμας με ένα ωραίο γυριστό έγραψε το 2-0, δίνοντας την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός φαινόταν ότι θα πέσει, αλλά έγινε πιο…άγριος. Αρχικά, οι «ασπρόμαυροι» με τον ΥΠΕΡΟΧΟ Κωνσταντέλια έκαναν το 3-0 στο 58′ με διπλή προσπάθεια μέσα στην περιοχή και στην συνέχεια (στο 71′) ο Τάισον διπλασίασε τα τέρματα του στην αναμέτρηση, κάνοντας το τελικό 4-0, με το οποίο ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στους ομίλους του Conference League και στην αυριανή κλήρωση.

Η διαιτησία του Ισπανού Γκιγιέρμο Κουάδρα ήταν πολύ καλή, χωρίς να δυσκολευτεί και ο ίδιος σε καμία φάση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ