Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ryan Gravenberch: Ίδια χρώματα φανέλας, διαφορετική ομάδα

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, παίχτης της Liverpool για τα επόμενα 5 χρόνια αναμένεται να γίνει ο Ryan Gravenberch, καθώς οι ‘’Reds’’ τα βρήκαν σε όλα με την Bayern München, για να τους παραχωρήσουν τον παίχτη.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, οι ιθύνοντες της Liverpool είχαν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον 21 χρόνο Ολλανδό, ο οποίος μετακόμισε στην Βαυαρία το περσινό καλοκαίρι, όταν τότε η Bayern München, είχε δαπανήσει 18.500.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από τον Ajax. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να βρει ποτέ αρκετό χρόνο συμμετοχής με την φανέλα των Βαυαρών, καθώς πέρσι αγωνίστηκε μόλις 937 λεπτά.

Πλέον υπό τις οδηγίες του Jurgen Klopp, ο Ολλανδός μπορεί να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα και να θυμίσει τον παλαιό καλό του εαυτό, από τις μέρες που αγωνιζόταν στον Ajax.

Το κόστος της μεταγραφής κυμαίνεται στα 40.000.000 ευρώ συν 5.000.000 μπόνους, ενώ όπως είδη αναφέρθηκε, ο Gravenberch θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο. Την Παρασκευή αναμένεται να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ