Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Έχασε το τρίποντο μέσα από τα χέρια του!

Ο Πανσερραϊκός παρά την υπεροχή του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε στο τέλος να κρατήσει το προβάδισμα του. Τελικό σκορ 1-1. Ο Αθλητικός Κόσμος ήταν παρών με τον αρθρογράφο Μαστραντώνη Κωνσταντίνο στο στάδιο της Τούμπας!

Από το πρώτο λεπτό ο Πανσερραϊκός ήταν το αφεντικό μέσα στο γήπεδο και σπαταλούσε την μια ευκαιρία μετά την άλλη. Η ομάδα από τις Σέρρες κατάφερε να προηγηθεί με την συμπλήρωση 30 λεπτών χάρη στον ωραίο συνδιασμό του Τόμας με τον Αλεξιτς και τελικο αποδέκτη τον Μούργο που με εξαιρετικό τελείωμα νίκησε τον Καπίνο. Το 1-0 παρέμεινε έως και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Ο Πανσερραϊκός συνέχισε να σπαταλάει σωρεία ευκαιριών χωρίς καμία να καταλήγει στα δίχτυα του Στέφανου Καπίνο. Κορυφαία στιγμή η κεφαλιά του Κόστα Αλεξιτς στο 57′ που κατέληξε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Καπίνο!

Κόντρα στην ροή του αγώνα έπειτα από ανεπανάληπτο λάθος του Μπεργκστρομ, στο 64′ ο Καρελης βγήκε τετ α τετ αλλά έκανε ένα άθλιο τελείωμα που κατέληξε αρκετά έξω.

Η πίεση του Πανσερραϊκού συνεχίστηκε μέχρι την συμπλήρωση 85 λεπτών. Η ομάδα του Γκαρσία βλέποντας ότι ο αγώνας πλησιάζει προς το τέλος υποχώρησε στο δικό της μισό. Αυτό τελικά δεν την βοήθησε να διατηρήσει το υπέρ της 1-0.  Έπειτα από αρκετές ευκαιρίες, ο Παναιτωλικός στο 91′ κατάφερε να ισοφαρίσει με την χρυσή αλλαγή τον Ζοάο Πέδρο!

Οι οπαδοί του Πανσερραϊκού νιώθουν πικρία για το τελικό αποτέλεσμα! Βέβαια χειροκρότησαν την προσπάθεια της ομάδας τους. Παράλληλα κατά την διάρκεια του αγώνα ύψωσαν πανό – επίθεση στον νυν δήμαρχο Σερρών και εκ νέου υποψήφιο για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης των έργων στο δημοτικό στάδιο Σερρών!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ