Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Έχασε την «μάχη», όχι τον «πόλεμο»

Η Λέστερ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, η Χαλ προηγήθηκε από ατομική ενέργεια και κράτησε το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος, νικώντας με 1-0 για την 4η αγωνιστική της Championship και υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην πρώτη τους φετινή ήττα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανοιχτό σε ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους όμως να μην βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, σε επιθετικές προσπάθειες του Ντιούσμπερι-Χολ. Αυτό το κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι στο 15ο λεπτό με τον Λίαμ Ντελάπ να περνάει την άμυνα των “Αλεπούδων” και με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, να νικάει τον Χέρμανσεν για το 1-0 της Χαλ μέσα στο «King Power Stadium».

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μαρέσκα προσπάθησε να φρεσκάρει την ενδεκάδα, βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τον Κασαντέι, Ισαχάκου και Μαβιντίντι με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού και να επιτευχθεί κάποιο τέρμα. Στο 70′ αποχώρησε ο Ιχεανάτσο προκειμένου να μπει ο Βάρντι και να επαναφέρει την Λέστερ στο παιχνίδι κάτι που όμως δεν συνέβη. Το τελικό σφύριγμα της λήξης έδωσε το τρίποντο στην Χαλ, με τους γηπεδούχους να δέχονται την πρώτη τους φετινή ήττα και να “σπάει” το σερί νικηφόρων αποτελμάτων, πέφτοντας παράλληλα και στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Επόμενη υποχρέωση για τις “Αλεπούδες” είναι στις 15 Σεπτεμβρίου απέναντι στην Σαουθάμπτον, για την 6η αγωνιστική της Championship.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ