Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Πω πω πω μια ΠΑΟΚΑΡΑ!

Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός απέναντι στην Ρασίνγκ, είχε την Χέλμβαλλ σε τέλεια κατάσταση και πήρε τεράστια νίκη με 6-1, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στον ημιτελικό του πρώτου γύρου του γυναικείου Champions League.

Το πρώτο γκολ δεν άργησε, με την Έμιλι Χέλμβαλλ να περνάει την Μπούρτιν σε τετ-α-τετ, γράφοντας σε κενή εστία στο 7ο λεπτό το 1-0. Συνεχίζοντας σε υψηλό τέμπο, οι “ασπρόμαυροι” απείλησαν στο 21ο λεπτό με την Ακίντα να εκτελεί ψηλά από την μεγάλη περιοχή. Ένα λεπτό αργότερα, η Χέλμβαλλ εκμεταλλεύτηκε την υψηλή ζώνη άμυνας της Ρασίνγκ, έφυγε σε τετ-α-τετ, πλασάροντας ιδανικά για το 2-0.

Το σόου της Σουηδής επιθετικού δεν σταμάτησε όμως στα δύο τέρματα. Η Χέλμβαλλ συνέχισε με σπασμένα τα φρένα, μετατρέποντας τον εαυτό της σε πραγματικό εφιάλτη για την άμυνα της Ρασίνγκ. Με γκολ στο 31ο και 41ο λεπτό, η Σουηδή επιθετικός πέτυχε «καρέ» τερμάτων, διαμορφώνοντας το 4-0, το οποίο ήταν και τελικό σκορ για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή στα πόδια του, κυκλοφορώντας την μπάλα με ασφάλεια, θέλοντας να διαχειριστεί το αποτέλεσμα που δημιούργησε στο πρώτο μέρος. Στο 52ο λεπτό, ο Θαλής Θεοδωρίδης προχώρησε σε διπλή αλλαγή, περνώντας στο παιχνίδι τις Μήτκου και Παπαδοπούλου, στις θέσεις των Στράντζαλη και Ακίντα, αντίστοιχα. Στο 69ο λεπτό, η Ρασίνγκ μείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Εστέβεζ σε 4-1, ωστόσο η χαρά των τυπικά φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (70′), η Βαρδαλή έκλεψε την μπάλα λίγο πιο μπροστά από το κέντρο, και με αριστουργηματική λόμπα διαμόρφωσε το 5-1. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε η Αντιγόνη Παπαδοπούλου με εξαιρετική κεφαλιά, διαμορφώνοντας το 6-1, το οποίο ήταν και τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο αγώνας έγινε επί αυστριακού εδάφους, ενώ για την επόμενη φάση ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα, Σεντ Πόλτεν, στις 9 Σεπτεμβρίου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ