Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Νίκη για Ελσίνκι, δεν τα κατάφερε η Αμπερντίν, έχασε βαθμούς στο Μπόχουμ η Άιντραχτ (pics)

Ο Αθλητικός Κόσμος παρακολούθησε τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στο Conference League να κερδίζουν αλλά και να χάνουν βαθμούς στα πρωταθλήματα τους.

Η Ελσίνκι αρχικά κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Ίντερ Τούρκου και συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα από την πρώτη θέση, με σκόρερ τους Μπαντέ (72′) και Ραντούλοβιτς (81′).

Η Χαρτς από την άλλη πλευρά νίκησε με 2-0 την Αμπερντίν (ομάδα που θα βρει ο ΠΑΟΚ στον όμιλο του) και την άφησε να φιγουράρει στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος με μόλις 2 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Όντα στο 14′ και στο 64′ ο Μπόις διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τέλος, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αν και προηγήθηκε στο παιχνίδι, δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπόχουμ με την ισοπαλία (1-1) να μένει μέχρι το τελος. Οι φιλοξενούμενοι για την 4η αγωνιστική της Bundesliga έχασαν δύο βαθμούς αφού αρχικά κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Εμπιμπέ στο 57′, όμως η ισοφάριση έφτασε στο 74ο λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κέβιν Στέγκερ. Το σφύριγμα της λήξης κράτησε τους “Αετούς” στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, καθώς βρίσκονται στην 9η θέση με 6 βαθμούς.

Θυμίζουμε πως η αρχή των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τον Δικέφαλο, θα ξεκινήσει στην Φινλανδία την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 19:45.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ