Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

«Διπλό» κορυφής!

Η Λέστερ κατέβηκε στο «Saint Mary’s Stadium» για να διεκδικήσει το τρίποντο και τα κατάφερε απέναντι στην Σαουθάμπτον, με το ευρύ σκορ 4-1, για την 6η αγωνιστική της Championship. Κορυφή και πάλι για τους φιλοξενούμενους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις “Αλεπούδες” να προηγούνται με δύο γκολ από το 20ο λεπτό (1′ Βάρντι, 18′ Μακατίρ) και την Σαουθάμπτον να μειώνει προσωρινά σε 2-1 στο 25ο λεπτό με τον Σάμιουελ Έντοζι, με την ομάδα του Μαρέσκα όμως να μπαίνει αποφασισμένη για την νίκη και λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Νντιντί έδωσε και πάλι “αέρα” δύο τερμάτων (45’+3). Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, όμως η Λέστερ δεν κλείστηκε στην άμυνα της και έβαλε το “κερασάκι στην τούρτα” στο 67ο λεπτό με τον Μαβιντίντι, δίνοντας ένα πολύ μεγάλο “διπλό”.

Η σημερινή αναμέτρηση ήταν απογοητευτική για τη Σαουθάμπτον, η οποία τελείωσε και το παιχνίδι με 10 παίκτες, μετά από την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Καμαλντίν Σουλεμάνα. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι επανήλθαν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας (15 βαθμούς) και έδειξαν πως η ήττα από την Χαλ την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν απλά μία κακή μέρα στην δουλειά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ