Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Premier League: Δόθηκαν τα βραβεία του μήνα με έντονο άρωμα Τότεναμ

Μάντισον, Ποστέκογλου, Μιτόμα και Άλισον ήταν αυτοί που διακρίθηκαν στις “απονομές” που διεξήγαγε η Premier League για το μήνα Αύγουστο.
Παίκτης του Μήνα – Τζέιμς Μάντισον

Photo credits: Premier League (IG account)

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός που φέτος μεταπήδησε από τη παραπαίουσα Λέστερ στην Τότεναμ, έδειξε ικανός να δικαιώσει τις προσδοκίες που τον ήθελαν να ανταποκρίνεται επιτυχημένα σε ενδεχόμενη μεταγραφή σε μια από τις κορυφαίες ομάδες είτε της Αγγλίας είτε της υπόλοιπης Ευρώπης. Αυτό ακριβώς μάλιστα συνομολογούν και οι αριθμοί του (1 γκολ, 2 ασίστ, 1 Παίκτης του Αγώνα).

Προπονητής του Μήνα – Άγγελος Ποστέκογλου

Photo credits: Premier League (IG account)

Πώς θα νιώθατε αν πριν από έναν μήνα σας έλεγε κάποιος ότι όχι μόνο θα υπάρχει Έλληνας (κατά το ήμισυ) στην Premier League, αλλά θα είναι και ο κορυφαίος προπονητής του μήνα στο ίδιο πρωτάθλημα που υπάρχουν ο Γκουαρντιόλα, ο Κλοπ, ο Έντι Χάου και τόσοι άλλοι; Περίεργα ε; Ε λοιπόν ο Άγγελος Ποστέκογλου των δύο νικών και μιας ισοπαλίας σε τρεις αγώνες και τις άκρως ελληνικές προπονητικές καταβολές νιώθει υπέροχα και παίρνει σίγουρα κουράγιο από αυτή την πολύ σημαντική διάκριση για έναν πρωτοεμφανιζόμενο στο κορυφαίο επίπεδο coach.

Γκολ του Μήνα – Καόρου Μιτόμα

Photo credits: Premier League (IG account)

Ο ηγέτης της Μπράιτον έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι θα είναι εκεί για αυτήν όσο τον χρειάζεται και φοράει τα χρώματα της. Διαπίστωση που εκφράζεται και από το εκπληκτικό τέρμα που πέτυχε στην άνετη επικράτηση της ομάδας τους έναντι της Γουλβς στο “Molineaux”.

Απόκρουση του Μήνα – Άλισον Μπέκερ 

Photo credits: Premier League (IG account)

Το σπουδαίο διπλό της Λίβερπουλ στο “St. James’ Park” περιείχε και τύχη πέρα από την ικανότητα του Ντάργουιν Νούνιεζ που έκρινε την αναμέτρηση. Τύχη που είχε μαζί της και σε μια κομβική απόκρουση του Άλισον στο πρώτο ημίχρονο που κράτησε την ομάδα του στον αγώνα.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ